Traži se Sanela Dobošić

Od 15. srpnja do 2. kolovoza 2012. godine policiji je prijavljen nestanak 47 osoba, od toga je 26 maloljetnika (od 14 do 18 godina), navodi se na web portalu nestali.hr. Od tih 47 osoba pronađeno ih je 27 (od toga je 17 maloljetnika), odnosno za 20 osoba još se traga (od toga je 9 maloljetnika). U istom razdoblju policija je pronašla još 20 osoba koje su nestale prije 15. srpnja 2012. godine.

Prema dosadašnjoj policijskoj praksi uočeno je da se upravo u ljetnim mjesecima povećava broj mladih i maloljetnih osoba koji odlaze od kuće u pravcu mora sa svojim prijateljima. Također je primijećeno da je veći broj recidivista, tj. maloljetnih osoba koje opetovano bježe i udaljavaju se te se u velikom broju to odnosi na štićenike u domovima i ustanovama. Policija u svim slučajevima žurno raspisuje objave i fotografije nestalih osoba, surađuje s obiteljima i prijateljima u cilju što bržeg pronalaska nestalih maloljetnika, kako ne bi postali žrtvama nekog kaznenog djela.

Napominjemo da se u ovim slučajevima vrlo brzo pronađu nestale maloljetne osobe  ili se one same vrate u roku od dan ili dva dana.

Policija moli sve građane ukoliko su vidjeli osobu za kojom je raspisana potraga ili imaju bilo kakvu korisnu informaciju da nazovu broj 192 ili se javi u najbližu policijsku postaju.

U proteklih tjedan dana prijavljeni su nestanci 11 osoba koje do danas nisu pronađene, a među njima je sedam maloljetnika, navodi se u glasniku Nacionalne evidencije nestalih osoba – NENO Novosti. Među njima je i maloljetnica iz Međimurja pa navodimo i ovdje njene podatke u nadi da će se što prije pronaći.

Osobni podaci
Prezime: DOBOŠIĆ
Ime: SANELA
Spol: Ž
Datum rođenja: 21.6.1998.
Mjesto rođenja: Čakovec
Državljanstvo: hrvatsko
Prebivalište: Trnovec, Parag 221
Država: Republika Hrvatska

Osobni opis:
Visina: 160
Broj stopala: 39
Kosa: kestenjasta
Boja očiju: kestenjaste
Nos: srednji
Uši: srednje
Lice: ovalno
Razvijenost: srednje tjelesne građe

Podaci o nestanku:
Datum nestanka: 21.8.2012
Mjesto nestanka: Gornji Kuršanec, Zrinskih 70
Okolnosti nestanka: Nepoznate
Nestanak se vodi u PU: međimurskoj

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije