Studentima jeftinije kupanje i fitness na čakovečkim bazenima

Sukladno uvedenoj politici sufinanciranja projekata koji se odnose na zadovoljavanje kulturnih, sportskih i zabavnih potreba redovnih studenata koji studiraju u Varaždinu, Čakovcu, Koprivnici, Križevcima i Bjelovaru, na drugom sastanku Povjerenstva za ocjenu pristiglih projekata Studentskog centra Varaždin održanom4. srpnja razmotrena su i dva projekta Gradskog poduzeća Ekom d.o.o. Čakovec.

Projekti GP Ekom d.o.o. Čakovec pod nazivom Gradski bazeni i Fitness centar 2000 zadovoljili su kriterije propisane Pozivom, te je za potporu projekta Gradski bazeni za 2012. godinu osigurano dvije tisuće kuna, dok je za projekt pod nazivom Fitness centar 2000 osigurano tisuću kuna.

Visina dodijeljenih sredstava limitirana je ukupnom svotom osiguranom za potpore za 2012. godinu. Konkretno to znači da će za studente uz predočenje X-ice na blagajni Gradskih bazena Čakovec od 01.09.2012. ulaznica za bazene biti jeftinija za pet kuna. Kada su u pitanju programi Fitenss centra 2000, sufinanciranje se odnosi na mjesečnu ulaznicu za pojedini program, a ona će za studente biti jeftinija 50 kuna.

Ovom prilikom javljaju iz Studentskog centra Varaždin – Podružnica Čakovec da su na prvom sastanku Povjerenstva već odobrena sredstva za programe Centra za kulturu Čakovec u visini od tri tisuće kuna, a koja su namijenjena za sufinanciranje ulaznica za pojedine kulturne i glazbene programe u organizaciji Centra.

Vodeći se mišlju da do kraja godine ima još  vremena te da će se  s početkom nove akademske godine sigurno naći još kvalitetnih programa koje bi bilo vrijedno podržati, zaključeno je da se dio sredstava namijenjenih za tu svrhu ostavi za njih.

Sve zainteresirane subjekte koji smatraju da imaju što ponuditi obavještavaju da Poziv te Kriterije i mjerila za dodjelu financijske potpore mogu preuzeti sa web stranica Studentskog centra Varaždin.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije