Fijolina skupila odjeću, obuću i hranu za Smiljana i Josipa

Humanitarna udruga Fijolina pokrenula je akciju pod nazivom S.O.S. 1 putem koje prikupljaju odjeću, obuću i hranu za djecu koja žive u teškim životnim uvjetima.

Donaciju za djecu možete dati i u novčanom obliku, ako uplatite novac na žiro račun Humanitarne udruge 2392007-1100074777 model 02 kod Međimurske banke sa naznakom SOS1.

Predsjednik Fijoline Nenad Peršak javlja nam kako su sve prikupljeno proslijedili Smiljanu i Josipu zbog kojih je akcija i pokrenuta, a koja i dalje traje. U prvoj posjeti djeci koja žive u stvarno nemogućim uvjetima u što su se i osobno uvjerili, odnijeli su 2.150 kuna i pun auto odjeće, obuće i hrane.

Peršak smatra da se taj problem može riješiti jedino ako se ta djeca presele iz te sredine sa ili bez roditelja. Udruga i nadalje prikuplja pomoć za njih i nadaju se da će možda Centar za socijalnu skrb, kao i županijske ili gradske strukture reagirati, jer ako se taj problem ne riješi  tada toj djeci ne preostaje ništa drugo nego da postanu problem društva u kojem živimo.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije