Dugo toplo ljeto traje, cijene padaju u turističkoj agenciji Insula

Insula prva turistička agencija u donjem Međimurju otvorila je prvu poslovnicu u Prelogu početkom ožujka 2012. na adresi Glavna 5 – nasuprot Srednje škole Prelog  i drugu poslovnicu u Čakovcu na adresi Zrinsko-Frankopanska bb (u sklopu hotela “Park”).

Grupna i individualna putovanja, ljetovanja, krstarenja, izleti, poslovna putovanja, kraći i duži odmori u Hrvatskoj i inozemstvu, daleka putovanja, avio karte i najam vozila samo su neke od mogućnosti koje možete realizirati s Insulom.


LJETO JE NA VRHUNCU, PRAVO JE VRIJEME DA REZERVIRATE SVOJ LJETNI ODMOR U INSULI CIJENE PADAJU!

TOP 5 PONUDA za putovanje u turističkoj agenciji Insula!


LOVRAN

HOTEL PARK 4*
7 polupansiona 18.8.-25.8.
već od 2.996 kn

Hotel Park Lovran smješten podno Učke u samom centru jednog od najljepših kvarnerskih gradića – Lovrana u neposrednoj blizini mora u podnožju planine i parka prirode Učka. Okružen gradskim centrom, te poznatim šetalištem Lungo mare, Hotel Park Vas poziva na nezaboravan doživljaj Kvarnera.

VODICE
DEPADANSA FLORA MADERA 3*
7 polupansiona 11.8.-18.8.
već od 2.426 kn

Depadanse Flora-Madera smještene su u mjestu Vodice, bizu Šibenika. Posjeduju vlastitu šljunčanu plažu i nalaze se u neposrednoj blizini hotela Imperial. Depadanse okružuje lijepi park pažljivo njegovanog mediteranskog bilja.

OTOK KORČULA
HOTEL BON REPOS 2*
7 polupansiona  11.8. i 18.8.
već od 1.577 kn

Tri kilometra od grada, u mirnoj uvali znakovitog naziva “Zaljev školjki” smjestio se hotel Bon Repos. Od hotela do centra grada možete uživati u divnoj šetnji duž obale i kroz gradski park Hober. Rekreacija je raznovrsna: otvoreni bazen sa slatkom vodom, dva teniska terena i igralište za mini-košarku. U blizini je ronilačka škola.

BUDIMPEŠTA
3 dana autobusom 7.9.
Polazak iz Čakovca
695 kn

Budimpešta, ‘kraljica Dunava’, grad mnogobrojnih termi te bivša prijestolnica Ugarskog kraljevstva. Predivna u svako doba godine, okićena za Božić, rasplesana za Novu Godinu ili rascvjetana u proljeće, mjesto je koje se treba svakako vidjeti.

CITY BREAK PARIZ
4 dana
Garantirani polazak 20.9.
3.780 kn

Grad svjetla, mode, kulture, romantike, provoda i odlične kuhinje nije samo francuska, nego i istinska kozmopolitska prijestolnica! Već desetljećima očarava posjetitelje svojim znamenitostima, ali ni dalje ne gubi na popularnosti te ga milijuni turista svake godine čine jednim od najposjećenijih svjetskiih odredišta.

U komfornom i moderno uređenom, klimatiziranom prostoru očekuje Vas ljubazno i stručno osoblje agencije te kompletna ponuda turističkih usluga trenutno dostupnih na hrvatskom tržištu.

Profesionalan odnos i kvalitetna usluga su prioriteti u Insuli tako da će Vas njihovi djelatnici sa puno pažnje saslušati i savjetovati te zajedno sa Vama kreirati najbolji odabir za Vaš odmor.

Ne čekajte i kontaktirajte ih:

Insula  turistička agencija
Poslovnica Prelog
Glavna 5
Tel.: 040 637 555

Poslovnica Čakovec
Zrinsko-Frankopanska bb
(u sklopu hotela “Park”)
Tel.: 040 314 455

Web adresa: www.insulatour.com
Email: info@insulatour.com

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije