“A izgubila sam novčanik?”

Jučer je u Čakovcu izgubljen novčanik gospođe iz Žiškovca. Čovjek koji ga je našao u dobroj namjeri odlučio ga je vratiti. Kako nije mogao do nikoga u medijima odlučio je pokušati u Centru za kulturu ostaviti kod blagajnice.

Kako ona nije znala što s njim sve je riješeno na brz i jednostavan način. Srećom u novčaniku je bila osobna iskaznica pa se lako našao preko telefonskog imenika na webu broj telefona.

Zanimljivo je bilo da vlasnica izgubljenog novčanika nije ni znala da ga je izgubila komentiravši:”A izgubila sam ga?”. Sve je bilo riješeno i novčanik se našao u pravim rukama.

Zahvaljujemo u vlasničino ime gospodinu koji je našao novčanik što ga je vratio te što si je dao truda i vremena da nekome preda taj novčanik. Ako nađete novčanik vjerojatno je najjednostavnija varijanta otići do policije.

Ukoliko ne prolazi s medijima vjerojatno ili sigurno nitko neće zamjeriti da otvorite novčanik i pogledate čiji je, a preko telefonskog imenika na webu ukucavanjem osobnih podataka i mjesta stanovanja brzo ćete doći do kontakta s osobom koju trebate.

Imena sudionika neka ostanu anonimna. Pazite na svoje stvari i provjerite ih kada dođete kući da vas netko ne nazove da ima vaš novčanik ili vas posjeti policija, a vi ni ne znate da ga nemate.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije