Fantastičan glazbeni program u čakovečkom Podroomu

Pink Floyd slušaona – srijeda, 8.8.2012. u 21 sat

Priča o slavnoj londonskoj ‘psihodeličnoj’ četvorci započinje 1965. kada su se u prvotnom sastavu okupili Syd Barrett (Roger Keith Barrett) na gitari, Roger Waters (Georg Roger Waters) na basu, Nick Mason (Nicholas Berkeley Mason) za bubnjevima te Rick Wright (Rihard William Wright) za klavijaturama.

Poznat po psihodeličnim i progresivnim rock skladbama, filozofskim tekstovima pjesama, zvučnim eksperimentiranjem, inovativnim omotima albuma i pomno osmišljenim nastupima uživo. Jedna je od najuspješnijih rock grupa ikada. Vjeruje se da je prodano oko 74.5 milijuna njihovih albuma u SAD-u i preko 200 milijuna albuma u cijelom svijetu.

Za vas ćemo pripremiti najpoznatije hitove ovog odličnog sastava, moći ćete slušati i gledati njihove koncerte. Prepustite se nezaboravnoj zabavi i osvježite uz popularne cijene na našem šanku. Izvrsna glazbena večer sa zvukom jednog od najboljih  izvođača u povijest…


Blues night slušaona – petak, 10.8.2012. u 21 sat

Ovog petka ćemo se malo opuštati uz blues glazbu, uz ugodan ambijent moći ćete čuti i gledati odlične izvođače koji su pruisutni u tom žanru. Za blues glazbu možemo reči da istinski dolazi iz srca,  prava je utjeha kad se osjećate loše i pravi prijatelj kad ste dobro raspoloženi.

Svi ljubitelji blues glazbe doći će na svoje, glazbena atrakcija je u svakom slučaju zagarantirana. Keep the Blues Alive!


Sounds of the 80’s – subota, 11.8.2012. u 21 sat

Tko još ne zna gdje na odličnu subotnju zabavu, evo mu odgovora, Podroom Drink And Music Club je postalo popularno okupljalište svih koji vole odličnu plesnu situaciju. Odlična glazba uz pristupačne cijene pića pun su pogodak za izlazak i zabavu do ranih jutarnjih sati.

Najveći 80’s party u gradu, vodimo Vas glazbom i atmosferom natrag u 80e, zlatno doba disco glazbe. Želimo da uživate u dobroj glazbi te da ispunjeni napustite party sa mišlju da ste konačno pronašli mjesto koje Vam je omogućilo – slobodu da sebe izrazite  kroz plesni korak.

Ako želite biti dio lude atmosfere i nezaboravnog provoda, vidimo se u subotu. Pridružite nam se…

Podroom Čakovec

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije