Udruga Zora obilježava Međunarodni dan mladih

Ako ste mislili da su glazba, ples i zabava rezervirani samo za subotnju večer, imat ćete dobru priliku razuvjeriti se na Međunarodni dan mladih, 11. kolovoza od 9 do 11 sati na Trgu Republike u Čakovcu. 

Naime, mladi će volonteri Udruge Zora, u sklopu projekta ”Nasilne veze su bezveze” održati svoju prvu javnu akciju. Svi su prolaznici pozvani posjetiti štand s edukativnim materijalima, informirati se o samom projektu, saznati o prevenciji nasilja u mladenačkim vezama te porazgovarati s pristupačnim volonterima.

Oni željni zabave moći će se okušati u žongliranju ili se priključiti iznenađenju koje Udruga ostavlja za kraj (u 10.30 h). Naravno, sve će to pratiti ”vječna suputnica mladosti” – glazba. Iz Udruge pozivaju sve građane, bili mladE ili nešto starijE, da im se pridruže na Trgu Republike i na taj način obilježe Međunarodni dan mladih te uživaju u čarima tog subotnjeg prijepodneva.

Inicijativu “Nasilne veze su bezveze” je podržala Europska komisija kroz program Mladi na djelu u iznosu od 4938 eura, a cilj je osvijestiti mlade da imaju pravo na zdrav život bez nasilja i pravo na aktivno sudjelovanje u lokalnoj zajednici. Više o projektu možete pročitati ovdje.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije