Vijesti / Društvo
Društvo
Pozvani učenici na županijsko natjecanje iz matematike

Pozvani učenici na županijsko natjecanje iz matematike

U Murskome Središću Županijsko povjerenstvo iz matematike za osnovne škole održalo je svoj radni sastanak na kojemu su pregledani radovi i određeni pragovi za poziv na županijsko natjecanje koje će se održati 15. veljače u Murskome Središću.


Natjecanje je održano za učenike petog, šestog, sedmog i osmog razreda. U petom razredu čak su tri učenika imala sto posto riješene zadatke s školske razine natjecanja, a to su David Karlovčec III. OŠ Čakovec, Martin Josip Kocijan OŠ Petar Zrinski te Stjepan Petković OŠ Ivanovec.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


U 6. razredu stopostotni je bio Filip Vinković OŠ Sveti Martin na Muri i u 8. razredu Lukas Novak iz I. OŠ Čakovec. Ovi učenici su favoriti i za najviše plasmane na županijskom natjecanju i potencijalni kandidati za natjecanje državnog ranga.


Na županijsko natjecanje ukupno će biti pozvano 101 učenik osnovnih škola. Predsjednica Povjerenstva za natjecanje iz matematike je Jovanka Trbojević, a članovi su Anica Karlovčec, Anđelko Lisjak, Tanja Debelec, Svetlana Jezernik Vitaljevna, Ksenija Gačal, Ružica Pahor, Aleksandra - Maria Vuković, Sanja Pahek, Željko Kraljić, Danijela Režek i Karolina Horvat Sačić.


Pozvani učenici na županijsko natjecanje iz matematike – 5. razred
 
Pozvani učenici na županijsko natjecanje iz matematike – 6. razred  

Pozvani učenici na županijsko natjecanje iz matematike – 7. razred  

Pozvani učenici na županijsko natjecanje iz matematike – 8. razred

Najnovije

Reci što misliš!


Vezani članci