Proslave u Zasadbregu i Šenkovcu

Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Međimurske županije i Općina Sveti Juraj na Bregu organiziraju u subotu, 4. kolovoza obilježavanje Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja.

Sveta misa bit će u župnoj Crkvi Svetog Jurja na Bregu u 8:00 sati. Polaganje vijenaca kod križa na groblju u Pleškovcu je u 9:00 sati. U 10:30 sati počinje kulturno – sportski program na nogometnom igralištu u Zasadbregu.

Povodom Dana pobjede, domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske, podružnica Međimurske županije, ogranak Općine Šenkovec, organizira u nedjelju 5. kolovoza u Šenkovcu memorijalne sportske susrete “Lehkec – Toplek“.

Predviđeni program je Sveta misa za domovinu i hrvatske branitelje, u 9:00 polaganje vijenca kod Spomen ploče poginulim hrvatskim braniteljima na zgradi općine Šenkovec te od 10:15 zajedničko druženje u zgradi općine.

Od 14:00 na igralištu na Gorčici bit će natjecanje u boćanju, streljaštvu i pikadu. U sklopu druženja održat će se humanitarna tombola.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije