Rezervirajte godišnji odmor uz Insulinih top 5 ponuda

Godišnji odmori su u jeku, planirate ugodan odmor, no još niste odlučili gdje ćete provesti svoj odmor?

Insula vam je pripremila svojih top 5 ponuda, ne čekajte kontaktirajte ih i putujte povoljnije!

CIJENE PADAJU U INSULI, REZERVIRAJTE SVOJ LJETNI ODMOR UZ TOP 5 PONUDA:

BIOGRAD NA MORU
HOTEL BOLERO 3*
7 polupansiona 15.8.-25.8.
već od 1.915 kn

Na ulazu u Biograd na moru, u samom srcu Jadranske obale, čeka Vas obiteljski hotel Bolero. Hotel je u potpunosti obnovljen 2002. godine i od tada nudi moderno i komforno preuređene sobe da bi gosti što ugodnije i opuštenije mogli uživati u svom odmoru.

SVETI FILIP I JAKOV
DEPADANSA VILA DONAT 3*
7 polupansiona 11.8.-18.8.
već od 2.112 kn

Depadanse Ville Donat nalaze se u pitoresknom mjestu Sv. Filip i Jakov, 3 km od Biograda. Mjesto je poznato po nekadašnjim ljetnikovcima i perivojima zadarskih plemića. Autentična dalmatinska riva sa zanimljivim starinskim konobama na korak je od hotela. Depandanse su smještene u neposrednoj blizini prekrasne prirodne plaže, s brojnim sportsko – rekreacijskim sadržajima te dugim šetnicama uz more.

TROGIR
HOTEL MEDENA 2*
7 polupansiona  do 1.9.
već od 2.050 kn

U prekrasnom zaljevu, obavijen vijencem guste borove šume, nalazi se hotel Medena, vodeći turistički objekt na ovom dijelu Jadrana. Na prostoru od 60 hektara, naći ćete različite sadržaje, koje će Vaš odmor učiniti ljepšim i zanimljivijim.

VELIKA NAGRADA ITALIJE
MONZA – FORMULA 1
AUTOBUSOM
2 dana/ 1 noćenje 7.9.
1.000 kn

Želite li osluhnuti uz sam rub spektakularne staze u Monzi oktansku glazbu što ju spravljaju bolidi i s više od 800 konja, onjušiti prvorazredne oktanske mirise, družiti se s jednako strastvenim zaljubljenicima Velikog cirkusa pridružite se ljubiteljima formule koji kreću autobusom iz Zagreba.

ZEMLJE BENELUXA I FLORIADE
8 dana autobusom 11.8. i 25.8.
od 3.650 kn

Uživajte u jedinstvenoj prilici i posjetite veliku svjetsku hortikulturalnu izložbu Floriade.  Izrada i brušenje dijamanata, šetnja uz vjetrenjače, kušanje čokolade i vrhunskog piva, vožnja amsterdamskim kanalima i još mnogo više uzbuđenja samo je dio bogate ponude.

Insula će vam olakšati samu organizaciju putovanja u svoje dvije poslovnice, jednom u Prelogu, na adresi Glavna 5 – nasuprot Srednje škole Prelog, te drugom poslovnicom u Čakovcu na adresi Zrinsko-Frankopanska bb (u sklopu hotela “Park”).

U komfornom i moderno uređenom, klimatiziranom prostoru očekuje vas ljubazno i stručno osoblje agencije te kompletna ponuda turističkih usluga trenutno dostupnih na hrvatskom tržištu. Grupna ili individualna putovanja, ljetovanja, krstarenja, izlet, poslovna putovanja, kraće ili duži odmore u Hrvatskoj i inozemstvu, daleka putovanja, trebate li avio karte ili najam vozila.

Profesionalan odnos i kvalitetna usluga su prioriteti u Insuli, tako da će vas njihovi djelatnici uz puno pažnje saslušati i savjetovati te zajedno s vama kreirati najbolji odabir za vaš odmor.

Nemojte čekati, kontaktirajte ih i krenite na nezaboravni odmor:

Insula turistička agencija
Poslovnica Prelog
Glavna 5
Tel.: 040 637 555

text
Poslovnica Čakovec
Zrinsko-Frankopanska bb
(u sklopu hotela “Park”)
Tel.: 040 314 455
Web adresa: www.insulatour.com

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije