Održan koncert “Srcem za Fijolinu” u Gornjem Mihaljevcu

Ovogodišnji Dani Lipe u Gornjem Mihaljevcu završeni su koncertom Humanitarne Udruge Fijolina iz Čakovca. Za tu prigodu okupilo se puno vrhunskih zabavljača iz Međimurja, ali i Podravine koji su zajedno sa posjetiteljima pokazali što znači imati dobro srce i pomoći djeci.

Ovim koncertom prikupljeno je 4.720,00 kuna koji će se iskoristiti za djelovanje Udruge i pomoć djeci, pošto se za ovaj koncert nisu naplaćivale ulaznice već se prikupljao dobrovoljni prilog.

Organizator ovog koncerta bila je Humanitarna Udruga Fijolina, a suorganizatori Općina Gornji Mihaljevec i K.U.U. Lipa. Voditeljica programa Mateja Gošćiej najavljivala je posjetiteljima cjelokupni program, a pozdrave je uputio i općinski načelnik Goran Lovrec.

Neki od sudionika na koncertu bili su: Muška vokalna grupa “Zrinski”, Tajana Toplek, Tamburaški sastav “Kumovi”, K.U.U.D. Zasadbreg, Medo&Fody, Marija Jambrošić, Bojan Masnec, Mažoretkinje Goričan, Tamburaški sastav “Pozoj”, Željko Pokupec Šero, Vladimir Košir Tonka, Piano Bend Koprivnica i ostali.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije