Vijesti / Društvo
Društvo

"Prijatelji" organiziraju izložbu "Objektivom za životinje"

U organizaciji Skloništa za životinje Prijatelji te uz nesebičnu pomoć tvrtke Punaphoto i Fotokluba Čakovec u srijedu 18. prosinca  s početkom u 19 sati otvorenje je izložbe fotografija "Objektivom za životinje". Izložba će biti postavljenja u čakovečkom kafiću Litera (bivši časnički dom), a na izložbi će volonteri skloništa za životinje predstaviti ukratko svoj rad te prezentirati kalendar za 2014. godinu s ciljem povećanja broja udomljenih životinja u sljedećoj godini.


Tijekom 2013. godine sklonište je primilo više od 350 napuštenih životinja s područja cijele Međimurske Županije i u ovom trenutku skrbi o gotovo 300 pasa od čega pedesetak štenaca. Cilj izložbe "Objektivom za životinje" je potaknuti građane na zajedničku skrb o napuštenim životinjama jer psi i mace bez doma nisu problem samo entuzijasta za zaštitu životinja već su problem čitavog društva.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Isto tako, sklonište za životinje skrbi o napuštenim životinjama s ciljem njihovog što bržeg udomljenja i u želji da životinje u njemu borave što kraće tj. da što prije dobiju novi dom. Stoga ponovo pozivaju sve ljude koji imaju mogućnosti da se uključe u rad skloništa bilo volontiranjem, bilo donacijom, bilo organizacijom akcija skupljanja potrebnih stvari poput hrane, deka, ručnika, starih novina te širenjem informacija o psima i macama koji čekaju novi dom kako bi ga što prije i dobili.

Najnovije

Reci što misliš!


Vezani članci