FOTO: Nevrijeme opasno po život – U Čakovcu vjetar srušio table i nosio prozore

U srijedu smo najavili da je Državni hidrometeorološki zavod za četvrtak izdao najveći stupanj upozorenja za unutrašnjost Hrvatske. “Crveno” meteorološko upozorenje unutar MeteoAlarm odnosi se na olujne udare vjetra.

>>> Fotografije nevremena šaljite nam na iva@emedjimurje.hr ili inbox Facebooka


Meteoalarm: Moguće su štete i nezgode opasne po život

– Velika šteta i nezgode su moguće na velikom području i to u većini slučajeva s opasnošću po život. Često se informirajte o očekivanim meteorološkim uvjetima i rizicima. Slijedite naredbe i savjete dane od strane vaših državnih tijela u bilo kojim uvjetima i budite spremni na izvanredne mjere – objašnjenje je crvenog upozorenja na Meteoalarmu.

U Međimurju puše jak olujni vjetar, povremeno praćen slabom kišom. Pojedini dijelovi županije su i bez električne energije. Većih problema u prometu i po mjestima nije bilo. U čakovečkom parku je vjetar srušio stablo, prevrnuo table i nosio pojedine dijelove nekih objekata, primjerice prozora. Na sreću, za sada nema ozlijeđenih.

Zato je preporuka da ne izlazite iz svojih domova i pričekate da se vrijeme normalizira. Prestanak vjetra očekuje se u petak u popodnevnim satima.


>>> Sve fotografije koje ne nevrijeme prouzročilo diljem Međimurja – u Čakovcu, Belici, Pribislavcu, Svetom Jurju u Trnju, Selnici, Gornjem Hrašćanu pogledajte u fotogaleriji klikom ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije