Krenite na odmor uz Insulinih top 5 ponuda

Sezona godišnjeg odmora je u punom jeku, izabrali ste odlazak na neku destinaciju, ali još ne znate koju?

Cijene padaju u turističkoj agenciji Insula!

Obratite se turističkoj agenciji Insula koja će vam omogućiti sve što vam je potrebno za vaše putovanje.

Grupna ili individualna putovanja, ljetovanja, krstarenja, izlet, poslovna putovanja, kraće ili duži odmore u Hrvatskoj i inozemstvu, daleka putovanja, trebate li avio karte ili najam vozila, turistička agencija Insula će vam olakšati samu organizaciju putovanja u svoje dvije poslovnice, jednom u Prelogu, na adresi Glavna 5 – nasuprot Srednje škole Prelog, te drugom poslovnicom u Čakovcu na adresi Zrinsko-Frankopanska bb (u sklopu hotela “Park”).

SADA JE PRAVO VRIJEME DA REZERVIRATE SVOJ LJETNI ODMOR UZ TOP 5 PONUDA U INSULI:

UMAG – BAŠANIJA
HOSTEL ZATIŠJE 3*
7 polupansiona 4.8.-11.8.
već od 2.275 kn

Odmaralište se nalazi u Bašaniji, u dijelu Savudrijske rivijere, daleko ali nadomak svega što je važno za ugodan boravak. Zatišje živi u samoj prirodi gdje se udiše svjež i čist zrak, ima prekrasno uređene parkove i bazen, a svega stotinjak metara dalje nalazi se uređena plaža koju krasi plava zastava te pogled na savudrijski svjetionik. Zatišje nudi mali dječji park, čitav u drvu.

LOVRAN
HOTEL LOVRAN 4*
7 polupansiona 4.8.-11.8.
već od 2.809 kn

Hotel Lovran smjestio se u Lovranu, šarmantnoj plavo-zelenoj oazi s očuvanom prirodom i bogatom gastronomskom ponudom, samo 50 metara od mora. Idealno mjesto za zadovoljenje mnogih različitih želja i ukusa.


VODICE

DEPADANSA FLORE-MADERA 3*
7 polupansiona 4.8.-11.8.
već od 2.426 kn

Depadanse Flora-Madre Vodice smještene su na obali turističkog grada Vodica, u hotelskom kompleksu Imperijal, uz vlastitu šljunčanu plažu. Okružuje ih lijepi park pažljivo njegovanog mediteranskog bilja.

TOSKANSKA ČAROLIJA S FIRENCOM
GARANTIRANI POLAZAK 30.8.
HOTEL 3*
4 polupansiona
1.590 kn

Zemlja čudesnih krajolika gdje nebrojene nasade vinograda, čempresa i tradicionalne kućice okružene bajkovitim dvorcima te uske uličice strpljivo čekaju da pogriješite pravac i možda pronađete svoje skriveno blago. Talijanska pokrajina Toskana zadivit će vas bogatom kulturnom baštinom koju skrivaju njezini gradovi i slikovitim krajolicima kao iz bajke.

CIPAR – LAPTA
LAPETHOS 4*
7 polupasniona 6.8.
3.290 kn
Uključene sve takse

Ovdje ćete na jednom mjestu pronaći mirnu oazu, zelenilo, lijep pogled na planine i blizinu mora, ali možete si priuštiti i malo adrenalinske zabave u vodenom parku. Nalazi se u manjem ljetovalištu Lapta, blizu Kirenije.

U komfornom i moderno uređenom, klimatiziranom prostoru očekuje vas ljubazno i stručno osoblje agencije te kompletna ponuda turističkih usluga trenutno dostupnih na hrvatskom tržištu.

Profesionalan odnos i kvalitetna usluga su prioriteti u Insuli, tako da će vas njihovi djelatnici uz puno pažnje saslušati i savjetovati te zajedno s vama kreirati najbolji odabir za vaš odmor.
 

Nemojte čekati, kontaktirajte ih i krenite na odmor:

Insula turistička agencija
Poslovnica Prelog
Glavna 5
Tel.: 040 637 555

text 

Poslovnica Čakovec
Zrinsko-Frankopanska bb
(u sklopu hotela “Park”)
Tel.: 040 314 455

Web adresa: www.insulatour.com
 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije