FOTO: Fijolina na koncertu u Gornjem Mihaljevcu prikupila 4.953 kune

Humanitarna udruga Fijolina, povodom “Dana Lipe” u Gornjem Mihaljevcu organizirala je humanitarni koncert koji se održao u nedjelju, 6. srpnja 2014. u 19 sati.

Mnoštvo posjetitelja i sve od zadnjeg ispunjenog mjesta u Domu kulture pokazalo se itekako uspješnim. Na koncertu je prikupljeno 4.953,00 kune i 5 eura koji će biti upućeni udomiteljskoj obitelji. Veselu atmosferu svojim nastupom upotpunili su Cheerleaders Livi, Dječji vrtić Zipka, Barbara Zadravec, Dominik Bogdan, Antonija Jurinec, August Dvanajščak, Grenzland Power, Valentina Geci, Nenad Kumrić Čarli, Juraj Galina, Muzikaši Lipa, Vladimir Košir-Tonka, Evelin Novak i TS “Cure iz centra”.

Ulaz na koncert bio je dobrovoljni prilog posjetitelja, a cijeli ugođaj svojim vodstvom programa ispunio je Miljenko Ovčar. Posebnu zahvalu Humanitarna udruga Fijolina iskazuje županu Matiji Posavcu koji je prisustvovao koncertu i obećao da će Međimurska županija prikupljenom iznosu na ovom koncertu dodati još toliko.

Također, zahvale idu i Odltimer klubu “Međimurje” koji su donirali 600 kn, kao i svim posjetiteljima koji su pokazali dobro srce i pomogli u uspješnosti ovog koncerta. Suorganizatori ovog koncerta su HDS ZAMP i Općina Gornji Mihaljevec.

– Velika hvala i svim medijima koji podržavaju rad naše udruge i koji nas prate. Veliko hvala i našem tehničkom organizatoru Vladimiru Koširu-Tonki koji je zlatno srce ove udruge. Iza nas je veliki i uspješan koncert i krećemo dalje u nove akcije za djecu kojima to zaista treba – poručuju iz Fijoline.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije