Vijesti / Društvo
Društvo
Predstavljanje istarskih vina na Podrumarenju u četvrtak

Predstavljanje istarskih vina na Podrumarenju u četvrtak

Bliži se datum proslave jubilarnog 100. Podrumarenja koje će se održati u subotu 6. prosinca u dvorani Mesap u Nedelišću. Kako se Podrumarenje tradicionalno u Podroomu održava četvrtkom, svi ljubitelji dobrog vina mogu već ovaj četvrtak, 4. prosinca degustirati dobro poznata istarska vina.

Gosti će moći uživati u proizvodima Vinarije Ravalico - koja se nalazi u čarobnom krajoliku sjeverozapadne Istre u Novoj Vasi, nadomak Brtonigle. Obitelj Ravalico ističe se kao jedan od najpoznatijih istarskih proizvođača vina.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Oni proizvode vrhunske sorte grožđa – Malvazija, Chardonnay, Cabernet Sauvignon, Rosé i Muškat Bijeli od kojih nastaje plemenito vino profinjenog okusa, a gostima nude degustaciju izvornih istarskih proizvoda.

Uz Podrumarenje posjetitelje očekuje dobra zabava uz obilje programa, dogovoren je i zabavni program, odnosno nastup tamburaške skupine “Kumovi” čiji je zadatak da s odličnom svirkom upotpune cijeli doživljaj.

Ovaj četvrtak će biti jednako veselo, a to znači da smo za vas spremili mnoga iznenađenja da prvi tjedan u mjesecu prosincu bude veličanstven.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!