Humanitarno plesna produkcija “Korak po korak za Fijolinu” završila uspješno!

“Plesni studio “Korak” iz Čakovca i humanitarna Udruga Fijolina uz pomoć Međimurske Županije organizirali su humanitarnu plesnu produkciju “Korak po Korak za Fijolinu” koja se održala 24. svibnja 2015. godine (nedjelja) u čakovečkom Centru za Kulturu Čakovec s početkom u 16 sati.

Fijolina kao glazbeno humanitarna udruga za pomoć djeci bez roditelja ili adekvatne roditeljske skrbi i bolesnoj i siromašnoj djeci i mladima djeluje od 2012. godine, a svoj radi temelji na umjetnicima koji svojim volonterskim radom žele pomoći svima kojima je to potrebno, kao i na donacijama koje su namijenjene upravo djeci. Upravo kao takvu Udrugu je prepoznala Virna Hošnjak i Plesni studio “Korak” koji su u prepunom Centru za kulturu Čakovec oduševili publiku bogatim programom i nastupom domaćih plesača, plesnih skupina i klubova iz regije i šire.

Humanitarno plesna produkcija “Korak po korak za Fijolinu” bila je iznimno uspješna. Prikupljeno je ukupno 12.325,00 kn (prodane su 493 karte), a svaka kuna koja je prikupljena putem prodaje ulaznica bit će uložena u zbrinjavanje i pomoć djeci i mladima.

Humanitarna udruga Fijolina i ovim putem zahvaljuje Virni Hošnjak i Plesnom studiu “Korak” na iznimnom trudu uloženom u cijeli projekt, svim sudionicima, plesnim klubovima i plesačima koji su uljepšali cjelokupan program, kao i svim medijima koji su popratili ovaj, za nas, jako važan događaj. Hvala Sandri Herman koja je u ime Međimurske županije pozdravila sve prisutne, kao i svim posjetiteljima, organizatorima i ljudima toplog srca koji su bili dio ove uspješne priče!”

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije