Vijesti / Društvo
Društvo
Mjesec pjenušca uz Podrumarenje – Žiga i Sibon

Mjesec pjenušca uz Podrumarenje – Žiga i Sibon

Nastavljamo s dobrom zabavom i Podrumarenjem, ovaj mjesec posvećen je kvalitetnom pjenušavom vinu. Podroom klub u suradnji s domaćim vinarima i vinarijom Jeruzalem Ormož predstavlja mjesec pjenušca.

Nakon četvrtka na kojem smo degustirali pjenušce vinske kuće Tomšić i Cmrečnjak, 15. listopada svi gosti Podrumarenja imaju priliku uživati u pjenušcu Sibon.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sibon vinske kuće DGA pjenušci proglašen je vinom VII. Festivala pušipela po izboru posjetitelja. Čeka vas prava poslastica, osim odličnog pjenušca, vinska kuća DGA pjenušci predstavlja glazbenog gosta - plešemo i pjevamo zajedno uz Žigu i njegov bend.

Poanta cijele priče je gostima približiti kulturu ispijanja pjenušavih vina, tako da svi prisutni mogu uživati u degustaciji i stručnoj prezentaciji. Osim degustacije tu je i nagradna igra, ako kupiš jednu bocu pjenušca ulaziš u izvlačenje i možeš osvojiti vrijedne nagrade.

Nagrade:

1. Noćenje/Seoski turizam
2. Dvije boce pjenušca (DK, Sibon)
3. Dvije boce pjenušca (Tomšić, Jeruzalem Ormož)
4. Dvije boce kvalitetnog buteljiranog vina (Cmrečnjak, Tomšić)

Osim vrhunskog šampanjca tu je i zabavni program, najbolja domaća glazbe za koju će se pobrinuti tamburaši Kumovi i naravno zgodne hostese.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!