Mjesec pjenušca uz Podrumarenje – Žiga i Sibon

Nastavljamo s dobrom zabavom i Podrumarenjem, ovaj mjesec posvećen je kvalitetnom pjenušavom vinu. Podroom klub u suradnji s domaćim vinarima i vinarijom Jeruzalem Ormož predstavlja mjesec pjenušca.

Nakon četvrtka na kojem smo degustirali pjenušce vinske kuće Tomšić i Cmrečnjak, 15. listopada svi gosti Podrumarenja imaju priliku uživati u pjenušcu Sibon.

Sibon vinske kuće DGA pjenušci proglašen je vinom VII. Festivala pušipela po izboru posjetitelja. Čeka vas prava poslastica, osim odličnog pjenušca, vinska kuća DGA pjenušci predstavlja glazbenog gosta – plešemo i pjevamo zajedno uz Žigu i njegov bend.

Poanta cijele priče je gostima približiti kulturu ispijanja pjenušavih vina, tako da svi prisutni mogu uživati u degustaciji i stručnoj prezentaciji. Osim degustacije tu je i nagradna igra, ako kupiš jednu bocu pjenušca ulaziš u izvlačenje i možeš osvojiti vrijedne nagrade.

Nagrade:

1. Noćenje/Seoski turizam
2. Dvije boce pjenušca (DK, Sibon)
3. Dvije boce pjenušca (Tomšić, Jeruzalem Ormož)
4. Dvije boce kvalitetnog buteljiranog vina (Cmrečnjak, Tomšić)

Osim vrhunskog šampanjca tu je i zabavni program, najbolja domaća glazbe za koju će se pobrinuti tamburaši Kumovi i naravno zgodne hostese.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije