Sveti Nikola oduševio djecu iz Pretetinca i Dunjkovca

>> Sveti Nikola oduševio djecu iz Pretetinca i Dunjkovca

Opet su dvije udruge udružile snage i zajedno razveselile 200-tinjak mališana. Udruga žena Pretetinec i Udruga žena Dunjkovec organizirale su u nedjelju, 6. prosinca, priredbu povodom blagdana Svetog Nikole te već tradicionalnu podjelu darova za svu djecu s područja Pretetinca i Dunjkovca do 4. razreda osnovne škole.

Ove su godine, za razliku od dosadašnjih, ugostile Dječje gradsko kazalište Čakovec koje je izvelo predstavu Medo Kruško. Svi su je mališani odlično primili i sudjelovali u njoj, a najljepše je bilo kada su na kraju predstave uglas dozivali, i napokon dozvali Svetog Nikolu, glavom i bradom.

A on je, dobar kao i uvijek, darivao djecu bombonima i lizalicama, a najhrabrije, koji su na pozornici recitirali i pjevali, i čokoladama. Na kraju priredbe podijelio je darove svoj djeci do 4. razreda osnovne škole, a koje su pripremile i sponzorirale članice dviju udruga.

Ovo je još jedan pozitivan primjer suradnje među udrugama općine Nedelišće, koji će se svakako nastaviti i idućih godina, a za kada žene vrijedno spremaju nova iznenađenja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije