FOTO: Branitelji uspješno završili informatički tečaj u Maloj Subotici

>> FOTO: Branitelji uspješno završili informatički tečaj u Maloj Subotici

UDVDR-a Podružnica Međimurske županije organizirala je peti po redu osnovni informatički tečaj za članove Udruge. Tečaj se održavao u prostorima Osnovne škole ‘Tomaša Goričanca’ Mala Subotica u vremenu od 7.12 do 17.12., u deset termina po dva školska sata.

Voditeljica tečaja bila je Iva Mihalic Krčmar, učiteljica informatike iz OŠ Mala Subotica. Tečaj su pohađali polaznici – članovi iz ogranka Udruge Mala Subotica i Mursko Središće. Do sada je kroz edukaciju prošlo 100- tinjak članova Udruge i članova obitelji hrvatskih branitelja. Uz upoznavanje s osnovnim komponentama računala, polaznici su se upoznali i radili s alatima Microsoft Office-a (word, excel i powerpoint), elektronskom poštom i korištenjem interneta.

Polaznici su iskazali zahvalnost za održavanje ovakvog tečaja i nije im bilo teško nakon dužeg vremena ponovno se vratiti u školske klupe, te posebno pohvalili i zahvalili učiteljici na trudu i strpljenju. Na završetku tečaja, koji su uspješno završili svi polaznici, podjeli priznanja prisustvovali su predsjednik podružnice Stjepan Horvat i tajnik podružnice Dražen Tkalec, koji su čestitali polaznicima na uspjehu i zalaganju, te najavili održavanje tečaja i iduće godine.

Udruga se zahvaljuje ravnateljici škole Đurđi Horvat i učiteljici Ivi Mihalic Krčmar, na pomoći u realizaciji tečaja, ustupljenom prostoru i korištenju informatičke opreme.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije