Melanija Horvat se nakon uspješne operacije osjeća zahvalno i bolje

Na svom Facebook profilu Melanija Horvat iz Križovca u nedjelju je napisala da se osjeća zahvalno. Melanija se od rođenja bori s bolešću kukova i morala je na operaciju u Njemačku o čemu smo pisali na našem portalu.

>>> Pismo zahvale Melanije Horvat: Operacija je bila teška, ali uspješna

Ova profesorica biologije i kemije magistrirala je na Prirodoslovno matematičkom fakultetu u Zagrebu i u međuvremenu se zaposlila.

Drago nam je što možemo podijeliti njezin Facebook status.

‘Prošle su točno dvije godine od moje prve FAI operacije. Ne znam koliko sam puta izvrtila film u glavi i razmišljala o tome u kakvom bih stanju sada bila da mi dr. Boris Nemec (Specijalna bolnica dr. Nemec) nije preporučio odlazak na operaciju u Munchen.

Zahvalnost koju osjećam prema njemu, ljudima koji su mi omogućili odlazak na operacije te obitelji koja je bila uz mene, neopisiva je. Najviše hvala Bojanu koji se svakodnevno brinuo za mene kad sam bila gotovo nepokretna, koji me hranio, kupao, oblačio i koji me i danas trpi.

Nimalo ne žalim proživljeno, naravno, zbog toga jer je operacija prošla uspješno i gotovo sam se u potpunosti fizički oporavila, ali i zbog toga jer me to izgradilo kao osobu. U tim trenucima shvatila sam tko su mi pravi prijatelji i na koga se mogu u svakom trenutku osloniti.

Danas me najviše veseli što iskustvo i znanje koje sam stekla mogu podijeliti s drugima, čak iz različitih dijelova svijeta, koji imaju istu ili sličnu dijagnozu. Hvala jos jednom svima.

P.S. vidi li se napredak na slici odnosno 10 kg više?’ – napisala je Melanija, a preko našeg portala poručila da joj se ljudi koji imaju problema s kukovima slobodno jave ako trebaju bilo kakav savjet.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije