Vijesti / Društvo
Društvo
Kako je Sabor ostao bez konobora, knjiga autora Gorkić Taradija

Kako je Sabor ostao bez konobora, knjiga autora Gorkić Taradija

Gorkić Taradi nastavlja u svom stilu: s humorom, ironijom, satirom, u ovom djelu čak i sa elementima cinizma. Knjiga Kako je Sabor ostao bez konobara govori o njegovom doživljavanju politike, kroz oči konobara, jer on je taj konobar koji se upustio u svijet politike.

Kako on nema što izgubiti, dozvoljava si potpunu slobodu komentiranja svih negativnih i pozitivnih strana sa svog gledišta, dajući primjedbe i prijedloge, izrekavši ih 'narodnim jezikom', ali nikad suhoparno, uvijek navodeći čitaoca da se može zamisliti u datoj situaciji.

Ne navodeći vodu na mlin nijedne političke stranke, svaku uvlači u mlin svoje živopisne analize, i ne možete praktično pročitati ni jednu stranicu, a da Vam neće doći osmijeh na lice, a povremeno i grčevit smijeh!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Bilješka o autoru: 

Gorkić Taradi rođen je 10. listopada 1964. godine u Čakovcu. Od malih nogu vezan je uz svijet ugostiteljstva, zarađujući za školske knjige u restoranu svoga ujaka. S kratkim izletima u radništvo, ipak je skoro cijeli radni vijek proveo radeći kao konobar u Hrvatskoj i Njemačkoj. Nakon problema sa srcem, vraća se u ugostiteljstvo, ali i upušta u političke vode, pišući pri tome blog protkan satirom o politici, ali i svakodnevnim malim stvarima koje život znače.

U veljači 2014. izdaje svoju prvu knjigu Konobari, kurve i političari, gdje s humorom iznosi svoje konobarske memoare, s ironijom piše o radništvu i radničkim danima, a satirom o političarima!

U kolovozu 2014. izlazi zbirka blogerskih radova I ja imam post. U knjizi su objavljeni odabrani radovi blogera sa platforme blog.hr, njih 39, koji dolaze iz šest država: Austrije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Nizozemske, Njemačke i Srbije, a među kojima je i Gorkić Taradi.

S pisanjem bloga sigurno ne misli prestati, a još koja knjiga? Tko zna! Više o knjizi Kako je Sabor ostao bez konobara saznajte klikom ovdje.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Category: 5935

Vezani članci

Reci što misliš!