Rekreativci na druženju u Murskom Središću

Minule srijede (11. srpnja 2012.), na Sportsko rekreacijskom centru ZALEŠĆE u Murskom Središću, susreli su se stari rekreativni prijatelji iz tri međimurske udruge. Odlični domaćini bile su članice USR Sport za sve Mursko Središće, a u uzvratni posjet došli su im prijatelji iz Mačkovca i Male Subotice.

Nakon srdačnog dočeka i pozdravnih govora Nade Palaš, predsjednice i Anice Varga, tajnice udruge, svi sudionici uživali su u dobrotama koje su pripremile rekreativke iz Murskog Središća.  Dobro okrijepljeni rekreativci nakon toga su igrali odbojku na pijesku, viseću kuglanu, bacali su boće, a nekoliko parova kartalo je belu.

No, veselje nije dugo trajalo. Već nakon tri odbojkaške utakmice nastao je neplanirani odmor. Sve planove ljubaznih domaćina poremetila je majka priroda. Jak pljusak, praćen grmljavinom i sitnom solikom, u dva je navrata prekinuo natjecanja, da bi treći put nažalost i prisilio uporne natjecatelje da odustanu od svih aktivnosti na otvorenom.

Kako na prekrasno uređenom ribljaku ŠRD Mura iz Murskog Središća postoji  velika nadstrešnica, pedesetak rekreativaca i rekreativki druženje je nastavilo drugim sadržajima. Ipak, hladna kiša nošena jakim vjetrom natjerala je sve sudionike da puno brže nego što je bilo planirano napuste mjesto divnog druženja. Sljedeći susret u istom sastavu trebao bi uslijediti do jeseni, ali vjerojatno na nekom drugom mjestu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije