U DOMAŠINCU

PRVI OVOGODIŠNJI SLADOLED Lara i Iva među prvima uživale u omiljenoj slastici

Lara Bočkaj i Iva Grbavec među prvima su kušale ovogodišnji sladoled u Domašincu! Omiljena slastica stigla je već početkom ožujka, a nove okuse jednostavno morate probati

Ove je godine sladoled u Domašincu obradovao publiku fašničke povorke, ali i one koji su sudjelovali na samom Fašniku maskirajući se.

Već prvoga dana mjeseca ožujka brojni su mještani i posjetitelji, ali i gosti mogli uživati u neodoljivom sladoledu svih okusa. Radi se naravno o jednoj od slastica kojoj je nemoguće odoljeti pa makar bio i početak mjeseca ožujka.

Iz Makedonije u Domašinec

Kujtim Derviši jedva je dočekao početak sezone i samo otvorenje. Vratio se s odmora iz Makedonije i krenuo u stari tempo života.

-Ma jedva sam čekao da se vratim i da počnemo raditi. Prvi nam je radni dan pao taman na Fašničku povorku. Brojni su pratitelji povorke kušali sladoled u subotu. Maškare su ove godine bile pravi mamac za samo otvorenje, s osmjehom će Kujtim.

Neizostavna osoba koja s osmjehom poslužuje je i Kujtimov bratić Toni  koji s radošću dočekuje svakog gosta i stalno je na usluzi. Njegov izraz lica govori nam da i ove godine neće izostati kvaliteta u ponudi jer se radi uz zadovoljstvo i s ljubavlju.

Sladoled u novim okusima

Laru Bočkaj i Ivu Grbavec susreli smo nadomak slastičarne , a u ruci  su imale naravno, velike kuglice ove omiljene slastice. Njihove pohvale i zadovoljstvo govore sve. Upitali smo ih kada su to probale prvi ovogodišnji sladoled i što najviše preferiraju od okusa.

-Prve kornete smo ispunile kremastim kuglicama još 1. ožujka na maškarama u Domašincu, volimo ga zato što se uz njega rashladimo i osvježimo, a od okusa najdraža mi je vanilija i čokokeks, svi okusi koje smo dosad kušale su odlični te ga toplim srcem preporučam svakom, govori nam Iva.

-Probala sam ga odmah kad se otvorilo jer je to bilo na dan maškara. Volim sladoled u vrućim danima zato što me rashladi i odmah si pojedem nešto slatko. Preferiram vaniliju zato to mi je to omiljeni ukus. Danas sam kušala smokva –orah te biskvit oba su bi bila odlična te preporučam svima da ga probaju, radosno će Lara.

Iva i Lara su nam otkrile kako za ovaj desert ne postoji pravo vrijeme u danu već ga vole u bilo koje doba dana , a vidimo i godine.

-Volimo ga pojesti u bilo koje doba, no najdraže nam je vikendom biciklima doći ovdje i usput popiti finu limunadu, otvoreno će cure.

Svakako preporučamo da i vi ovih dana isprobate novi sladoled s okusom biskvita i smokva-orah i javite nam prve dojmove!

Povezani sadržaj
Iz naše mreže
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije