Primaju se prijave za volontiranje u Mariboru

Želite li volontirati u Mariboru na organizaciji Maribor – Europska prijestolnica kulture 2012.? I to u trajanju od tri mjeseca? – Prijavite se!

Volontiranje je dio aktivnosti projekta City volunteers koji je u okviru IPA Operativnog programa Slovenija – Hrvatska 2007. – 2013., a koji s partnerima u Međimurskoj županiji provodi udruga Autonomni centar – ACT, a u Varaždinskoj županiji Grad Varaždin i udruga Franjo Koščec.

Volontiralo bi se od 1. listopada do 31. prosinca 2012. Tjedno se volontira 25 sati, a u sklopu toga, volonter tjedno ima pravo na dva slobodna dana što dogovara s organizacijom domaćinom. Volonteru je plaćen put, smještaj, hrana i troškovi lokalnog prijevoza. Prima se samo jedan volonter.

Organizacija domaćin je Zavod Maribor 2012 – Europska prijestolnica kulture, arganizacija koordinator je Slovenska filantropija. Prijaviti se mogu volonteri iz Međimurske i Varaždinske županije.

Prijava mora sadržavati motivacijsko pismo i životopis s opisanim iskustvom na području volonterstva. Rok za predaju prijave je 31. kolovoza na email: nevenka.alja.gerl@filantropija.org

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije