Vesna Budišin iz Čakovca na popisu Najdoktora 2016.

Portal najdoktor.com treću godinu objavio je popis najboljih doktorica i doktora, a koji popis je rezultat marljivih i redovitih komentara!

– S obzirom na količinu, do sada pristiglih komentara, vjerujemo da ćete se složiti, a što je i bio cilj, da se danas iz komentara može iščitati poprilično realna slika o doktoricama i doktorima u Republici Hrvatskoj – kažu u priopćenju.

Kriteriji po kojima je portal najdoktor.com birao najbolje doktorice i doktore jesu ukupan broj komentara, odnos broja pozitivnih i negativnih komentara i kvaliteta samih komentara (neargumentirani komentari se nisu uzimali u obzir).

Također, kao i proteklih godina, komentari koji su se odnosili na vrijeme čekanja i osoblje nisu se uzimali u obzir iz razloga što u mnogim slučajevima doktorice i doktori ne mogu birati osoblje niti utjecati na broj pacijentica i pacijenata.

Među brojnim imenima doktora po kategorijama našlo se tek jedno iz Međimurja. Tako je u kategoriji reumatolog Najdoktor u 2016. godini Vesna Budišin iz Čakovca.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije