Županijsko vatrogasno natjecanje u Podbrestu

U subotu, 7. srpnja u Podbrestu je održano Županijsko vatrogasno natjecanje za seniorke i seniore. Nastupilo je ukupno 108 desetina, a idealno vrijeme koje je poslužilo bilo je i više nego zadovoljavajuće za ekipe DVD-a Savska Ves koje su u svojim kategorijama konkurenciju ostavile daleko iza sebe. 

U kategoriji Muški ”B” najviše pažnje je privukla ekipa JVP Čakovca koji nisu razočarali nastupom već su odmah na samom početku natjecanja pokazali kako to rade pravi profesionalci i postavili ”letvicu” kako se na kraju pokazalo previsoko za ostatak konkurencije.  Na drugo mjesto plasirala se ekipa DVD-a MTČ Tvornice Čarapa, a treća je bila ekipa DVD-a MTČ

U kategoriji Žene ”B” daleko ispred svih bila je ekipa DVD-a Savska Ves, drugo mjesto osvojila je ekipa DVD-a Vučetinec, a na treću poziciju plasirale se članice DVD-a Mali Mihaljevec.

U kategoriji Muški ”A” također ”nedostižna” je bila ekipa DVD-a Savska Ves koji su sa najboljom vježbom od svih ekipa koje su nastupile od čak 33,71 sec konkurenciju ostavili iza sebe sa više od 7 bodova i mogli bismo reći da je ovo Međimursko županijsko vatrogasno natjecanje obilježeno u znaku DVD-a Savska Ves koji su u svojim kategorijama ostali nedostižni za ostale. Velika borba se vodila za 2. i 3. mjesto gdje su ipak više sreće imali vatrogasci DVD-a Sveti Martin na Muri ispred trećeplasiranog DVD-a Nedelišće.

U kategoriji Žene ”A” unazad nekoliko natjecanja ekipa DVD-a Pustakovec Buzovec Putjane prikazuje izuzetan napredak na izvođenju samih vježbi. Tako su i ovaj put sa više od 4 bodova ostavile na 2. mjestu ekipu DVD-a Slakovec i na 3. mjestu uvijek velike konkurentice za sam vrh ekipu DVD-a Čakovec.

Trideset tri vatrogasna suca dijelila su pravdu na terenu, uz kontrolora natjecanja Zlatka Orsaga, voditelja natjecanja Ivana Krištofića i tehničkog voditelja Josipa Senčara natjecanje je prošlo u mogli bismo zaključiti u prijateljskom tonu, baš kao i u svakom drugom nadmetanju.

U vatrogasnim vještinama uživao je veliki broj publike, a vatogasce- natjecatelje, njih oko 1100, pozdravili su zapovjednik VZMŽ Ivan Krištofić, predsjednik VZMŽ Zlatko Orsag te drugi gosti i uzvanici.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije