FOTO: Auto iz BAT-a odlazi u Zaveščak

Na Badnjak (subota, 24. prosinca) je u BAT-u održano javno izvlačenje imena sretnih dobitnika nagrada u velikoj nagradnoj igri ‘Auto iz BAT-a pod Vaš bor’. U nagradnoj igri su sudjelovali svi BAT-ovi kupci koji su u protekla tri dana za svakih potrošenih 500 kuna ispunili kupon i ubacili ga u kutiju.

Čast da na sam Badnjak izvuče imena čak sedmorice BAT-ovih kupaca pripala je Niki, učenici 4. razreda iz Čakovca, koja je s tatom, u trenutku izvlačenja, bila u kupnji.

Najveći je sretnik danas bio 40-godišnji Kristijan Mlinarić iz Zaveščaka, koji će od BAT-a pod bor dobiti sjajan automobil – Volkswagen Polo! Ključeve automobila je oduševljenom Kristijanu uručio Ivan Đurkin, direktor BAT-a.

Uz dobitnika automobila, razlog za slavlje danas ima još šestero kupaca BAT-a. Trojica su osvojila LED televizore, a njih troje pametni telefon. Imena svih dobitnika nagrada doznajte na www.batprodajnicentar.hr ili na www.facebook.com/batprodajnicentar.

Nagradna igra ‘Auto iz BAT-a pod Vaš bor’ s bogatim nagradnim fondom priređuje se već drugu godinu zaredom i jedna je u nizu pogodnosti kojima BAT nagrađuje vjernost svojih kupaca.

Naravno, uz svesrdnu podršku brojnih poslovnih partnera, među kojima se posebno ističu zlatni partneri nagradne igre:

1. Bosch, http://www.bosch-home.com/hr
2. Chromos, http://www.chromos.hr
3. Aquaestil, http://www.aquaestil.hr/hr
4. Candy, http://www.candy.hr
5. eMedjimurje.hr, http://emedjimurje.hr
6. gorenje, http://www.gorenje.hr
7. JUB, http://www.jub.hr
8. Kvaka, http://www.kvaka-zg.hr
9. Lasselsberger – Knauf, http://www.lb-knauf.hr
10. Likos, http://praktiktools.com
11. Radio 1, http://radio1.hr
12. Texo, http://www.texo.hr
13. Vinkoprom, http://www.vinkoprom.hr

Najnovije