KUU ZASADBREG Održali skupštinu pa pripremaju Fašnički maskenbal

Kulturno umjetnička udruga Zasadbreg održala je godišnju skupštinu, a narednu subotu 18. veljače organiziraju Fašnički maskenbal s početkom u 16:00 sati na kojoj će uz domaće Mukavce i Corpnice sudjelovati fašničke skupine Štrigovski parklini, Udruge žena Mali Mihaljevec i Sivica, KUU Pikač iz Selnice te Društvo ‘Pot Koranta’ Gorišnica.

Što se tiče protekle 2016 godine imali su ukupno 40 nastupa i 18 što radnih akcija, sportskih druženja i izleta. Ukupno su se družili 58 puta, ako još k tome pribrojimo 51 probu koju je imala tamburaška sekcija, 8 proba imala je mala tamburška sekcija, 40 folklorna sekcija i 42 probe imala je dječja folklorna sekcija, a uz to je Upravni odbor imao i 11 sastanaka.



Plana rada uz ostalo u ovoj godini je: organiziranje 26. po redu fašnika u Zasadbregu, sudjelovanje na fašnicima u Markovcima i Čakovcu, nastup na danima općine, sudjelovanje na dječjoj popevki u Svetom Martinu na Muri, sudjelovanje na Smotri tamburaških sastava i orkestara u Mačkovcu, sudjelovanje na smotri Koreografiranog folklora u Čakovcu, predstavljat će Međimursku županiju na Đakovačkim vezovima u Đakovu, sudjelovanje na Festivalu u Češkoj u Pragu od 13. do 16. srpnja, nastup na proštenju u Zasdabregu, rganiziranje 17.-te po redu priredbe ‘Pozdrav jeseni’ u Zasadbregu, nastup na Božićnom sajmu u Pleškovcu, sudjelovanje na polnočki u Zasadbregu, sudjelovanje na Božićnom koncertu u Župnoj crkvi, održavanje etno kutka održavanje proba svih sekcija te nastup na priredbama na koje će biti pozvani.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije