Vijesti / Društvo
Društvo
BIOVRT ZAPOČINJE vrtlarsku sezonu, prijavite se na radionice!

BIOVRT ZAPOČINJE vrtlarsku sezonu, prijavite se na radionice!

I dok se još uvijek živo sjećamo zime i ne znamo je li joj došao kraj, Udruga 'Biovrt' već je krenula u novu vrtlarsku sezonu! Radionice će se održavati u Čakovcu

- Počela je još jedna nova vrtlarska sezona i započeli smo s planiranjem vrta i prvim sjetvama u kućnoj radinosti. Za sve one koji se prvi put upuštaju u avanturu vlastitog vrta i za one koji žele naučiti više, udruga Biovrt - u skladu s prirodom je pripremila nekoliko praktičnih radionica koje će vam pomoći kod uzgoja vlastitih presadnica i kod planiranja i kreiranja vašeg ovogodišnjeg vrta - poručuju iz udruge.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Cijena svake pojedinačne radionice je sto kuna. Za članove uže obitelji (roditelji, djeca, supružnici, braća) odobravaju popust od 50 postoza drugog člana iste obitelji - uz prethodni dogovor.

Prijava

Ako dolazite iz Zagreba ili drugih gradova, iz udruge mole da to istaknete u prijavi kako bi vas povezali su drugim zainteresiranim za radionice. 

Prijava je obvezna, a prijaviti se možete na e-mail: biovrt@biovrt.com s naznakom 'Prijava na radionicu' (traži se vaše ime i prezime, adresu, kontakt telefon, e-mail adresu i naznaku za koju radionicu se prijavljujete). 

Broj sudionika ograničen.

Više o voditeljici

Voditeljica radionica je Silvija Kolar-Fodor, predsjednica udruge 'Biovrt – u skladu s prirodom', autorica stranice i tekstova na www.biovrt.com, autorica bloga 'U skladu s prirodom' na Blogosferi Večernjeg lista, kolumnistica u tjedniku Međimurske novine, surađivala je s dnevnikom '24 sata', magazinom za život u skladu s prirodom '100 posto prirodno', portalom Naturala.hr, EkoMreža.org, SirovaHrana.hr ... zaljubljenica u Prirodu i dugogodišnja biovrtlarka.

Biovrtlarenjem se bavi od 2006. godine

Više o udruzi

Udruga Biovrt – u skladu s prirodom od 2012. inspirira i educira o životu u skladu s prirodom.

Stvara zajednicu koja čuva biološku raznolikost, razumije svoju ulogu u prirodi te čuva naše nasljeđe, sjeme i znanje u svrhu uzgoja zdrave hrane, postizanja prehrambene neovisnosti i očuvanje prirode za buduće generacije.

Popis i raspored proljetnih radionica

25. veljače - 'Sjetva i uzgoj presadnica u kućnoj radinosti'

11. ožujka - 'Planiranje vrta'

25. ožujka - 'Vrt za korisne kukce i ptice'

8. travnja - 'Vrt za zelene sokove i zdravlje'

22. travnja - 'Izrada prirodnih pasti za zube, ljekovitih macerata i tinktura'

6. svibnja - 'Prepoznavanje samoniklog jestivog i ljekovitog divljeg bilja'

Detaljan  opis i termine pogledajte na: http://biovrt.com/skola-vrtlarenja/otvorene-prijave-za-proljetne-radionice-udruge-bio 

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!