BIOVRT ZAPOČINJE vrtlarsku sezonu, prijavite se na radionice!

I dok se još uvijek živo sjećamo zime i ne znamo je li joj došao kraj, Udruga ‘Biovrt’ već je krenula u novu vrtlarsku sezonu! Radionice će se održavati u Čakovcu

– Počela je još jedna nova vrtlarska sezona i započeli smo s planiranjem vrta i prvim sjetvama u kućnoj radinosti. Za sve one koji se prvi put upuštaju u avanturu vlastitog vrta i za one koji žele naučiti više, udruga Biovrt – u skladu s prirodom je pripremila nekoliko praktičnih radionica koje će vam pomoći kod uzgoja vlastitih presadnica i kod planiranja i kreiranja vašeg ovogodišnjeg vrta – poručuju iz udruge.

Cijena svake pojedinačne radionice je sto kuna. Za članove uže obitelji (roditelji, djeca, supružnici, braća) odobravaju popust od 50 postoza drugog člana iste obitelji – uz prethodni dogovor.

Prijava

Ako dolazite iz Zagreba ili drugih gradova, iz udruge mole da to istaknete u prijavi kako bi vas povezali su drugim zainteresiranim za radionice.

Prijava je obvezna, a prijaviti se možete na e-mail: biovrt@biovrt.com s naznakom ‘Prijava na radionicu’ (traži se vaše ime i prezime, adresu, kontakt telefon, e-mail adresu i naznaku za koju radionicu se prijavljujete).

Broj sudionika ograničen.

Više o voditeljici

Voditeljica radionica je Silvija Kolar-Fodor, predsjednica udruge ‘Biovrt – u skladu s prirodom’, autorica stranice i tekstova na www.biovrt.com, autorica bloga ‘U skladu s prirodom’ na Blogosferi Večernjeg lista, kolumnistica u tjedniku Međimurske novine, surađivala je s dnevnikom ’24 sata’, magazinom za život u skladu s prirodom ‘100 posto prirodno’, portalom Naturala.hr, EkoMreža.org, SirovaHrana.hr … zaljubljenica u Prirodu i dugogodišnja biovrtlarka.

Biovrtlarenjem se bavi od 2006. godine

Više o udruzi

Udruga Biovrt – u skladu s prirodom od 2012. inspirira i educira o životu u skladu s prirodom.

Stvara zajednicu koja čuva biološku raznolikost, razumije svoju ulogu u prirodi te čuva naše nasljeđe, sjeme i znanje u svrhu uzgoja zdrave hrane, postizanja prehrambene neovisnosti i očuvanje prirode za buduće generacije.

Popis i raspored proljetnih radionica

25. veljače – ‘Sjetva i uzgoj presadnica u kućnoj radinosti’

11. ožujka – ‘Planiranje vrta’

25. ožujka – ‘Vrt za korisne kukce i ptice’

8. travnja – ‘Vrt za zelene sokove i zdravlje’

22. travnja – ‘Izrada prirodnih pasti za zube, ljekovitih macerata i tinktura’

6. svibnja – ‘Prepoznavanje samoniklog jestivog i ljekovitog divljeg bilja’

Detaljan opis i termine pogledajte na: http://biovrt.com/skola-vrtlarenja/otvorene-prijave-za-proljetne-radionice-udruge-bio

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije