Donja Dubrava: Proljeteri pobjednici Seoskih uličnih igara

U donjodubravskom Sportskom parku Krbulja u petak i subotu održane su druge Seoske ulične igre. Organizator natjecanja i ove su godine bili veterani NK-a Dubravčan. Igre su na Krbulju privukle blizu tisuću mještana, što natjecatelja, što navijača. 

Treba naglasiti kako je ovo bio događaj koji je na jednom mjestu okupio gotove sve mještane koji su se ujedinili u igri i druženju bez obzira na stranačku pripadnost, dob, spol, vjeru i karakter. Natjecanje je otvorila prošlogodišnja pobjednička ekipa Beverly Hillsa, a na svečanom otvaranju nastupile su Mažoretkinje Kotoribe.

U navijačkom i fair play duhu natjecanje se uz voditeljsku palicu Janje Kovač odvijalo u ovim igrama: skakanje u vreći, nošenje jaja na žlici, bacanje kamena sa ramena, vožnja tačkama, hodanje na štulama, povlačenje užeta, graničari i mali nogomet. Deset uličnih ekipa natjecalo se za pobjedu: Beverly Hills, Centar, Čarlijevi anđeli, Gornji kraj, Pavleki, Posrenec, Prekopska braća, Prekop United, Proljeteri i Prvomajska.

Ukupni pobjednik igara bila je ekipa Proljeteri s osvojenih 111 bodova i oni su postali ponosni vlasnici prjelaznog pehara i pehara kojeg su primili u trajno vlasništvo. Drugo mjesto osvojila je ekipa Gornji kraj skupivši 98 bodova, a treće su mjesto s 90 bodova podijelili Beverly Hills i Prekop United.

U malom nogometu pobjednik je bila ekipa Gornji kraj ispred Pavleki i Proljeteri, dok su Proljeteri bili najbolji u igri graničara u kojoj je Gornji kraj bio drugi, a Beverly Hills treći. Nagrade najboljima uručili su Dominik Brljak, ispred veterana NK Dubravčan i općinski načelnik Marijan Varga. Igre su prerasle u veliki mjesni događaj, pa je sasvim sigurno da će se tradicija nastaviti i dogodine. 

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije