Vijesti / Društvo
Društvo
TERBOTZ i 'Urbanovo gurme' – dobitna gastro-kombinacija!

TERBOTZ i 'Urbanovo gurme' – dobitna gastro-kombinacija!

Urbanovo 2017. sve je bliže, do 'punoljetnog', osamnaestog izdanja najveće vinarske i vinogradarske manifestacije u Međimurju preostalo je manje od mjesec dana! Kako biste se dobro pripremili za predstojeće 'kušačke izazove', Restoran Terbotz za vas od 2. do 9. svibnja sprema 'Urbanovo gurme', jelo u tri slijeda i prigodnu vinsku kapljicu uz svaki slijed!

Restoran Terbotz smjestio se na imanju obitelji Jakopić u Železnoj Gori, nasuprot kasnobarokno – klasicističke kurije Terbocz. Već 15 godina uveseljava goste gastronomskim specijalitetima, ljepotom i pitoresknošću smještaja te izvrsnim vinima, kombinacijom zbog koje se gosti uvijek iznova rado vraćaju.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Uživajte u laganom predjelu: namazu od piletine uz zapečeni kruh i salatu te pušipelu obitelji Jakopić, sorti vina koja je postala sinonim za međimursko vinogorje i glavni protagonist Urbanova na Festivalu pušipela! Avanturu nastavite uz glavno jelo: svinjski kare s koricom od začinskog bilja, umak od bučinog ulja te pire od mrkve i još pokoje domaće iznenađenje.

 Nakon svega nabrojenog kušajte rajnski rizling vlasnika. Za desert probajte proljetnu roladu od jagode; volite li možda više sladoled od meda, maka i limuna? Šećer dolazi na kraju u vidu divnog desertnog vina: Jakopićeva žutog muškata čiji će vam opojni miris dugo ostati u sjećanju…

 No, pravi desert i želja za povratkom nastaju pri pogledu na čistu, netaknutu prirodu i prizivanjem u sjećanje divnog ispreplitanja gastronomije, vina, prirode i ljubaznosti.

Posjetite Restoran Terbotz na adresi Železna Gora 133, 40312 Štrigova. Za rezervacije i druge upite tu je broj telefona 040/857-444, mobitela 098/130 6990 te e-mail adresa: [email protected].

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Category: 5935

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.