URBANOVO Dani otvorenih podruma – dođite, bude nam super!

Netom završeni, deveti po redu Festival pušipela u Štrigovi u sklopu manifestacije Urbanovo, opravdao je sva očekivanja te svojim bogatim sadržajem i brojem posjetitelja dokazao da se svijest konzumenata vinske kapljice mijenja u željenom smjeru, a taj je promocija kulture pijenja vina.

Kroz festivalsku dvoranu tijekom vikenda prošlo je oko dvije tisuće vinskih znalaca i onih koji to žele postati. U večernjim satima mnogi posjetitelja uživali su u ponudi štrigovskih ugostitelja, a sve prošlo je bez ijednog incidenta što je za svaku pohvalu i razlog za zadovoljstvo na licima gostiju, vinara i organizatora.

A pred nama je još jedan bogati vinski vikend – vikend otvorenih podruma. Prema prognozama očekuje se lijepo i sunčano vrijeme pa se to čini kao prava prilika za još jedan hedonistički posjet međimurskom vinogorju i prepuštanju užicima iz ponude međimurskih vinarija.

– Pozivamo vas da nam se pridružite i na danima otvorenih podruma te da još jednom nazdravimo punoljetnosti Urbanovog i zajedno uživamo svim čulima. Bude nam super! – poručuju organizatori.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije