IZVUCITE STARE KRPICE IZ ORMARA

SMIJEH I GLAZBA Trash party 90e & LAJNAP Stand up comedy show u Svetom Martinu na Muri

Besplatan povratni prijevoz retro autobusom

Turistička zajednica Sveti Martin na Muri poziva vas na povratak u bezbrižne devedesete godine ispunjene glazbom, modom i nevjerojatnom kulturom.

Lajnapovi nostalgičari Aleksandar Curać Šarić, Saša Turković, Vlatko Štampar i Goran Vugrinec spremni su zapaliti pozornicu i prisjetiti se ludo zabavnih trenutaka, nevjerojatnih priča i neizostavnog humora koji su obilježili devedesete!

Posebna večer stand-up komedije održati će se ove subote 15. srpnja od 20 sati kod Skelarske kuće u predivnom Svetom Martinu na Muri. Zato označite taj datum u kalendaru jer sprema se nezaboravna tematska večer koju ne smijete propustiti!

U NASTAVKU VEČERI PROVEST ĆEMO VAS KROZ VRIJEME JEDINSTVENIM HITOVIMA 90ih godina, zato ne zaboravite na dress code! Isključivo šarena, démodé i kičasta odjeća je naš zahtjev! Zavirite u ormare, izvucite one krpice koje su vaši roditelji ili bake i djedovi odbacili. Ova večer je prava prilika da izrazite svoju originalnost na području ružnih kombinacija!

Vidimo se u subotu od 20 sati.

Očekuje vas nevjerojatno putovanje kroz vrijeme, uz hitove 90-ih, smijeh, zabavu i nevjerojatne uspomene koje su oblikovale vašu mladost!

BESPLATAN POVRATNI PRIJEVOZ RETRO AUTOBUSOM Turističke agencije Jakopić travel.

POLASCI:

Autobusni kolodvor Čakovec: 19:30h

Hotel Terme Sveti Martin: 19:45h

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije