POU Čakovec: Održana jezična radionica Spreching

U Pučkom otvorenom učilištu Čakovec održana je 1. ljetna jezična radionica na engleskom jeziku. Radionica je trajala od ponedjeljka, 2. srpnja do petka, 6. srpnja u terminu od 9.00 do 11.15 sati.

Polaznici su kroz igru, zabavu i kreativan rad ispunili svoje slobodno vrijeme, te su ponešto i naučili. Osmišljena je način da je svakog dana bila zadana jedna tema te su polaznici na taj način učili vokabular vezan uz tu temu i nakon toga su izradili zajednički plakat ili crtež.

Radionica je održana pod stručnim vodstvom Vanje Krčar, mag. engleskoga i njemačkoga jezika i književnosti. Teme radionica bile su: likovna umjetnost, sport i Olimpijske igre 2012, glazba, svijet bajki i okoliš. U radionici je sudjelovali učenici i učenice u dobi od sedam do trinaest godina.

Sudionici su bili Josipa Kovačić,  Zoja Krumpić, Tena Podgorelec, Nensi Sirc i Filip Vinković. Radionica iz njemačko jezika započinje u ponedjeljak u 9.00 sati.  Polaznici su na kraju i primili certifikate i željno očekuju nove radionice koje će se održavati već krajem osmog mjeseca.

Dođite i prijavite se u Pučkom otvorenom učilištu Čakovec, Kralja Tomislava 52, Telefoni 040/395-236, 396-716. Cijena tjedne radionice u trajanju od 15 sati je 100 kuna. Polaznici dobivaju materijal i pribor za rad i mapu u kojoj su pripremljeni zadaci koji će se raditi na radionici.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije