Vijesti / Društvo
Društvo
HUMANITARNA PREDSTAVA Kerekesh Teatar u utorak za MURID

HUMANITARNA PREDSTAVA Kerekesh Teatar u utorak za MURID

Rotaract klub Međimurje organizira humanitarnu predstavu "Ufuraj se i pukni!" u izvedbi Kerekesh Teatra u utorak 13. lipnja u 20 sati u Čakovcu u Metalac Industrial Baru. Predstavu će izvesti Ljubomir i Jan Kerekeš te Zoran Pribičević.

Novčana sredstva od prodaje karata donirat će se Međimurskoj udruzi za ranu intervenciju u djetinjstvu, kako bi se kupio dijagnostički set Bayley Scales od Infantand Toddler Development. Ukoliko se želite nasmijati, a uz to i humanitarno djelovati, ovo je predstava za vas.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako do ulaznice?

Ulaznice su ograničene na 250 komada te će se prodavati uz cijenu od 40 kuna. Možete ih potražiti u Metalac Industrial Baru, u Međimurskoj udruzi za ranu intervenciju u djetinjstvu te kod članova Rotaract kluba Međimurje. 

Tako će se kreativnim načinom završiti prva osnivačka godina djelovanja Rotaract kluba Međimurje u koju je svaki član predvođen prvom predsjednicom Moranom Kiš, utkao dio sebe, svojeg vremena, ljubavi, empatije za svaku jedinku koja čini i doprinosi zajednici. Mala djela pomnožena s mnogo ljudi, mogu obogatiti svakodnevicu.

- Vidimo se u Metalac Industrial Baru gdje smijeha i topline neće nedostajati, poručuju iz Rotaract kluba Međimurje.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video

Vezani članci