UŽIVALI SVI – MALI I VELIKI

DRUŽENJE U ŠTRUKOVCU Uz roštilj, igre, smijeh i veselje stvoren nezaboravan doživljaj!

Ove subote, na nogometnom igralištu NK Hajduka, održalo se drugo po redu druženje Štrukovčana koje je ponovno okupilo veliki broj mještana. Ovo veselo okupljanje organizirali su entuzijasti koji su preko grupe dogovorili sve pojedinosti susreta.

Već prošle godine, na prvom druženju, mještani su dogovorili osnivanje grupe na Viberu kako bi održavali komunikaciju i koordinirali planiranje budućih druženja. Taj dogovor pokazao se izuzetno uspješnim, što se odrazilo i na drugo druženje koje je bilo pun pogodak.

Događaj je obilovao raznovrsnim aktivnostima koje su pripremili članovi grupe. Za najmlađe su bili osigurani tobogan, nogometne lopte, sprave i društvene igre koje su odlično osmislile Patricija i Jasmina

>> ŠTRUKOVSKO DRUŽENJE Pun pogodak za velike i male

Uz sportske aktivnosti, druženje je bilo ispunjeno glazbom, jelom i pićem. Suza, Melanija i Klaudija pripremile su domaće langoše koji su se pokazali kao apsolutni hit. Mirisi s roštilja također su privukli pažnju, a ukusna jela i pića dodatno su obogatili atmosferu. Svi su se sjajno zabavili, a najljepše je to da su sve više povezani kao zajednica. Veselja i smijeha nije nedostajalo. Uz dječje oduševljenje ovakvim druženjem, odrasli su imali priliku da se opuste i provedu lijepo popodne s prijateljima i susjedima.

Ovo druženje mještana u Štrukovcu pokazuje da su zajedništvo i dobra organizacija ključni faktori u jačanju lokalne zajednice. Nastavak ovakvih inicijativa će sigurno unaprijediti odnose među susjedima i stvoriti pozitivnu atmosferu u ovom lijepom međimurskom mjestu.

Zahvaljujući angažmanu organizatora i ljubavi mještana prema svom naselju, ova manifestcija postala je tradicija koja će se s veseljem iščekivati u godinama koje dolaze i to uvijek u subotu prije štrukovskog proštenja. 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije