UDRUGA FIJOLINA traži volontere za Porcijunkulovo

Humanitarna Udruga Fijolina traži više volontera/ki za svoj štand povodom manifestacije Porcijunkulova u Čakovcu.

Fijolina je osnovana je 21. ožujka 2012. u Čakovcu s ciljem pružanja potpore djeci i mladeži bez roditelja ili adekvatne roditeljske skrbi i bolesnoj i siromašnoj djeci i mladima, te istog dana otvorila vrata umjetnicima koji volonterskim radom žele doprinjeti dosezanju ovog cilja.

Udruga je otvorena za sve mlade glazbenike, a osim glazbene sekcije, imaju i foto i video sekciju, te im se i tu možete pridružiti. Opis posla – volonteri će biti zaduženi za promociju udruge na štandu u centru grada.

Na štandu će se prikupljati donacije za udrugu, a svi volonteri bit će dodatno upoznati od strane organizatora volontiranja koja su njihova zaduženja. Vrijeme volontiranja je od 28. srpnja do 2. kolovoza 2017.

Volontira se u 3 smjene, po 4 sata svaki volonter/ka (ujutro, popodne, navečer). Svaki/a volonter/ka može sam/a odabrati u kojoj smjeni želi volontirati (po dogovoru s organizatorima volontiranja i ostalim volonterima).

Članovi udruge Fijolina će svim prijavljenim volonterima osigurati osvježenja (kava, langoš, sladoled, piće) te upis odrađenih volonterskih sati u volontersku knjižicu.

Ako ste zainteresirani za ovo volontiranje, želite dodatno usavršiti svoje komunikacijske vještine i želite se upoznati više s radom udruge Fijolina te pomoći djeci bez roditeljske skrbi, javite se na broj 099 578 0002 (Matija Bogdan).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije