MISS OSMIJEHA Tko je Lana Kramar iz Turčišća?

Zahvaljujući Turističkoj zajednici grada Čakovca i našem portalu 21-godišnja Lana Kramar iz Turčišća stekla je naklonost mnogih naših čitatelja u izboru najljepšeg osmijeha Porcijunkulova.

>>> NAJLJEPŠI OSMIJEH Porcijunkulova ima Lana Kramar!

– Zahvaljujem na čestitkama brojnih čestitara i veliko hvala i svima koji su odlučili da upravo meni pripadne titula najljepšeg osmijeha – rekla je Miss osmijeha.

Tko je Lana Kramar?

– 21-godišnja studentica 2. godine Međimurskog veleučilišta u Čakovcu. Osim što studira, Lana volontira u Gradskom društvu Crvenog križa Čakovec, a dio slobodnog vremena posvećuje vožnji biciklom koju naprosto obožava.

Što te posebno raduje?

– Obitelj, prijatelji i sreća drugih.

Kada i kako si nam ‘ponudila’ osmijeh?

– Nakon što sam se vratila s ljetovanja, dio svog slobodnog vremena odlučila sam provesti volontirajući u gradu gdje je moj osmijeh prepoznala vaša fotografkinja Miroslava Novak kojoj ovim putem zahvaljujem.

Što ti predstavlja ta skromna titula?

– Nove mogućnosti u budućnosti.

Životni planovi i želje?

– Završiti fakultet, proputovati svijet i živjeti život punim plućima.

Naš portal joj želi da joj želje i planovi pronađu plodno tlo i poručuje joj neka se i dalje smije držeći se izreke Gabriela Garcia Marqueza: ‘Nikada se nemojte prestati smijati, čak i kad ste tužni, jer se netko može zaljubiti u vaš osmijeh.’

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije