Vijesti / Društvo
Društvo
MEĐIMURSKA ŽUPANIJA Udrugama novih 350 tisuća kuna pomoći za 50 projekata

MEĐIMURSKA ŽUPANIJA Udrugama novih 350 tisuća kuna pomoći za 50 projekata

Temeljem javnog poziva za predlaganje projekata udruga civilnog društva za financijsku potporu iz proračuna Međimurske županije za 2017. godinu, pristiglo je 79 prijava.

Uvjete javnog poziva zadovoljilo je 50 projekata, odnosno programa, a 29 priloženih prijava nije zadovoljilo zacrtane kriterije. Predloženi projekti koji su zadovoljili kriterije povjereni su Upravnom odjelu za poslove župana, Odsjeku za proračun i financije te im je time župan Međimurske županije Matija Posavec za njihove aktivnosti, rad i djelovanje odobrio novčana sredstva u iznosu do 25 tisuće kuna.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pomoć onima koji stvaraju uspješnu zajednicu

Povjerenstvo za odabir projekata udruga civilnog društva koji su dobili financijsku potporu sveukupne vrijednosti oko 350 tisuće kuna, osigurano je iz Proračuna Međimurske županije za 2017 godinu.

Različitost projekata koji su dobili sredstva, oplemenit će svakodnevni život brojnih dobnih skupina koji svojim radom, uspjesima i rezultatima pridonose pozitivnoj slici Međimurja i Međimurske županije.

Ovom financijskom potporom osigurat će se i zasigurno poboljšati rad mnogih udruga, inovatora, edukatora, klubova, društva, organizacija, uzgajivača s područja cijelog Međimurja… Poboljšanje kontinentalnog turizma koji se sastoji od kulturnog, ruralnog, ekološkog, seoskog, gastronomskog, sportsko – rekreacijskog, masovnog, pustolovnog, zdravstvenog turizma samo su neki od projekata navedenih potpora.

Popis svih udruga može se naći na internetskim stranicama Međimurske županije klikom ovdje.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!