FOTO I VIDEO Županjski rokeri Opća Opasnost zapalili Kotoribu!

Jučer su Dani općine Kotoriba bili su znaku kulinarstva i izložbi. Svašta se tu finoga kuhalo, od graha, gambaloce pa sve do čvaraka, gulaša i fileka. Istovremeno su u holu OŠ Jože Horvata bile otvorene dvije izložbe.

Društva žena sa svojim rukotvorinama i Kotoripčana Vladimira Vugrinčića koji je samostalno postavio izložbu fotografija Kotoriba nekad i danas. Punog trbuha i veselog raspoloženja čekala se večer i besplatan koncert od strane Općine Kotoriba.

Tisuću ljudi iz svih krajeva Međimurja i susjednih županija sjatilo se u Kotoribu kako bi čuli i vidjeli jednu jedinu – Opću Opasnost!

Dolaskom na binu, dobro raspoloženi Pero Galić i ekipa publiku su digli na noge i raspjevali ih do kraja večeri sa svojim žestokim riffovima i visokim vokalnim dionicama.

Uz ostale pjesme, ‘žagali’ su i svoje dobro poznate hitove kao što su Jednom kad noć, Treba mi nešto jače od sna , Pobjego sam, Opća opasnost, Preživio sam, Srce zna i mnoge druge.

Spektakularan nastup trajao je gotovo dva sata.

Kako smo uspjeli doznati, dečki su oduševljeni Međimurkama i Međimurcima, stoga se nadamo da ćemo opet vidjeti županjske rokere, ako ne u Kotoribi onda negdje drugdje u našem Međimurju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije