Vijesti / Društvo
Društvo
FOTO Održano prvo međunarodno plesno natjecanje u Čakovcu

FOTO Održano prvo međunarodno plesno natjecanje u Čakovcu

dsc2220906447 Fotogalerija

Plesni studio 'D&D' organizator je prvog na ovom području međunarodnog kvalifikacijskog plesnog natjecanja u latinoameričkim i standardnim plesovima koji se održao u nedjelju, 26. studenog 2017. godine u dvorani Graditeljske škole Čakovec.

Plesni klub D&D djeluje na području grada Varaždina, ali i grada Čakovca pod vodstvom profesionalnog plesnog para standardnih i latinsko-američkih plesova Branke Bartol i Davora Marčetića.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na natjecanju je sudjelovalo preko 90 plesnih parova iz Hrvatske, Slovenije i Mađarske, a natjecanje je održano u dvije plesne discipline - standardni plesovi (Engleski valcer, Tango, Bečki valcer, Slowfox, Quickstep), te latinoamerički plesovi (Samba, Cha-cha, Rumba,Paso doble i Jive).

Turnir je organiziran u cjelodnevnom angažmanu, dok je finalni dio natjecanja počeo od 18 sati. Publici su se predstavile sve generacije od najmlađih parova do veterana.

Pod pauzom su gledatelji mogli uživati u hip hop izvedbama mlađih amatera Plesnog kluba D&D, kao i Show dance programu u izvedbi Davora i Branke. 

Branka i Davor osim natjecateljskog segmenta drže plesne tečajeve i grupe za amatere pri čemu su uz društvene plesove sve popularniji salsa, bachata i argentinski tango.

Voditelji su se zahvalili svim sudionicima, publici i sponzorima. Nadaju se da će se ovakve manifestacije održati u Čakovcu i ubuduće te da će ovakvi eventi potaknu omasovljenje plesa kao sporta i rekreacije te da se potakne zdraviji način života.

Pogledajte fotogaleriju koju je zabilježio Vedran Vugrinec.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!