SHAMPER Evo što vas očekuje na Večeri Zrinskih

Večera Zrinskih u Shamperu! Otkrijte što vas očekuje na jelovniku

Vratite se s nama u povijest. U vrijeme kada je Međimurjem vladao Zrinski!

Večera Zrinskih unikatan je koncept u kojem se prizivaju prošla vremena. U samom središtu je jelovnik od 5 sljedova pripremljen prema originalnoj recepturi iz stare međimurske kuharice “Kuharska knjiga Čakovećkog dvora obitelji Zrinski” iz 17. stoljeća.

“Budući da se Shamper nalazi u samom srcu Starog grada Zrinski, u okruženju u kojem se nadopunjuju povijest, tradicija i moderni izričaj, krenuli smo u izazov pripremanja hrane po originalnoj recepturi iz doba velikaša” – riječi su chefova iz Shampera

Nakon listanja nekoliko stotina strana stare kuharice i isprobavanja gastronomskih okusa, uspjeli smo izdvojiti jela koja će vas od reda oduševiti i vratiti u povijest. Evo što vas sve očekuje!

Na kraju vas sve pozivamo da u subotu 20.01. s početkom u 18:00 sati dođete u Shamper te da otputujete s nama u doba velikaša i da obogatite nepce povijesnim užitcima. Rezervirajte stol na broj telefona 099 2530948 ili putem e-maila: info@shamper.hr Uživajte u srcu Čakovca, Perivoju Zrinski, i spremite nepce za enogastronomski doživljaj za kakav se rijetko pruža prilika!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije