DVD BELICA Beličkim vatrogascima i dalje primarna želja kupnja navalnog vozila

U subotu 24. veljače 2018. godine belički vatrogasci održali su 93. redovnu godišnju skupštinu, koja se održala u tamošnjem Društvenom domu.

Na skupštini su sudjelovala Dobrovoljna vatrogasna društva iz Male Subotice, Palovca, Gardinovca, Podbresta, Držimurca-Strelca, Svetog Križa, Vularije, Orehovice, Gornje Dubrave, Draškovca, Svete Marije i Pribislavca.

Uvodna riječ je pripala predsjedniku društva Dejanu Vidoviću koji je pozdravio sve uzvanike. Nakon podnošenja redovitih godišnjih izvješća, nazočnima su se obratili voditelj mladeži i pomlatka DVD-a Belica Tomislav Braniša, koji već više od desetak godina uspješno uvodi mlade u svijet vatrogastva, zamjenik zapovjednika JVP Čakovec Robert Meglić koji je istaknuo dobru suradnju sa DVD-om Belica, predstavnik Vatrogasne zajednice područja općina Belica-Mala Subotica-Orehovica Igor Horvatić, župnik Stjepan Šoštarić, zamjenica ravnatelja Osnovne škole Belica Gordana Turk, te načelnik Općine Belica Zvonimir Taradi.

Uz dodjelu zahvalnica zaslužnim članovima DVD-a, jedno od glavnih pitanja na skupštini bila je konačna nabava novijeg navalnog vatrogasnog vozila, jer im je trenutno staro preko 30 godina. Vatrogasci su se požalili da novčana sredstva kojim sada raspolažu nisu dovoljna za nabavu nekog kvalitetnijeg vozila, pa im je načelnik općine Zvonimir Taradi obećao dodatna sredstva za nabavku istog.

Nakon završetka radnog dijela skupštine svi uzvanici, vatrogaskinje i vatrogasci iz susjednih i prijateljskih DVD-ova pozvani su na druženje uz prigodni domjenak.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije