Budi nekome oslonac

ČAKOVEC Donirajte medicinska pomagala i pomozite potrebitima!

Povodom Međunarodnog dana međusobne solidarnosti, 26. listopada, Gradsko društvo Crvenog križa Čakovec, zajedno s društvima Crvenog križa diljem Hrvatske, provodi kampanju osvještavanja o Posudionici medicinskih i ortopedskih pomagala pod sloganom „Budi nekome oslonac“

U sklopu ovog programa, GDCK Čakovec svake godine pomaže više od 40 korisnika, no potrebe su sve veće, a liste čekanja sve duže.

Iako imamo štake, medicinske krevete, kolica, hodalice i toaletne stolIce, potražnja svakodnevno raste i često nismo u mogućnosti odgovoriti na sve zahtjeve.

Cilj programa je pomoći sugrađanima kojima su potrebna medicinska pomagala, a nisu ih u mogućnosti sami nabaviti. GDCK Čakovec stalni je prikupljatelj humanitarne pomoći, a građane poziva na doniranje pomagala koja više ne koriste, a još su u ispravnom stanju – svaka donacija može nekome promijeniti život!

Pomagala možete dostaviti u Centar PrInOS, Mihovljanska 68, svaki dan od 06 do 20 sati. Naši djelatnici rado će ih preuzeti i proslijediti onima kojima su najpotrebnija.

Vaša podrška može biti ključna za one koji čekaju na pomoć – uključite se i budite nekome oslonac!

Za više informacija, obratite nam se u lokalni ured Crvenog križa ili nas nazovite na broj 040/395-248.

Pomažemo zajedno!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije