BRANITELJI U MALOM LOŠINJU

FOTO HVIDR-a Međimurske županije ostvarila napredak na 28. SŠNIDOR-u u Malom Lošinju

Međimurci na Sportskom natjecanju invalida Domovinskog rata

Na 28. SŠNIDOR-u (Sportsko natjecanje invalida Domovinskog rata), koji se ove godine održao od 18. listopada do 20. listopada na Malom Lošinju, HVIDR-a Međimurske županije ostvarila je značajan uspjeh, zauzevši 12. mjesto u ukupnom poretku, što je poboljšanje u odnosu na prošlogodišnje 13. mjesto.

Uz ovaj ekipni napredak, natjecatelji su osvojili i pojedinačne medalje u elektronskom pikadu drugo mjesto osvojio je Alen Ružić u sjedećem stavu, te športskom ribolovu Ivica Vugrinec (predsjednik HVIDR-e Mursko Središće) je osvojio zlatnu medalju u svojem sektoru, te u sve ukupnom poretku osvojio je brončanu medalju. U sportskom ribolovu natjecalo se 66 natjecatelja podijeljeno u tri sektora od 22 natjecatelja.

SŠNIDOR okuplja invalide Domovinskog rata iz cijele Hrvatske, pružajući im priliku da se natječu u različitim sportskim disciplinama te promiču sport kao važan dio rehabilitacije i društvene uključenosti. Ovogodišnje natjecanje u Malom Lošinju okupilo je brojne ekipe, a Međimurska županija uspjela je unaprijediti prošlogodišnji rezultat i zauzeti 12. mjesto, čime je pokazala stalni napredak u timskim natjecanjima. Međimurci su također pokazali izvrsne rezultate i odnijeli medalje, što svjedoči o njihovoj predanosti i trudu.

ZU HVIDR-a Međimurske županije svojim sudjelovanjem i rezultatima na 28. SŠNIDOR-u pokazala je kontinuirani napredak. Osvojeno 12. mjesto, u kombinaciji s pojedinačnim uspjesima u pikadu i športskom ribolovu, daje poticaj ekipi da nastavi s napornim radom i u budućnosti. Svi sudionici ističu važnost ovakvih događanja ne samo za sportska postignuća, već i za jačanje zajedništva među invalidima Domovinskog rata.

Veliko hvala svim natjecateljima, te sponzorima koji su omogućili uspješno sudjelovanje ZU HVIDR-e Međimurske županije na ovom događaju. HVIDR-a Međimurske županije već se priprema za sljedeće izdanje SŠNIDOR-a, s nadom u još bolje rezultate.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije