DVORANA SREDNJE ŠKOLE ČAKOVEC

ČAKOVEC Uskoro 19. Internacionalni dječji festival ‘Mali MEF’ – Glazbena večer mladih talenata uz bogat program

Subota, 26.10 2024. s početkom u 18 sati u dvorani Srednje škole Čakovec

Dječji festival u godinama koje je nanizao, postao je popularan među djecom ne samo u Hrvatskoj, već i susjednim zemljama, Tako je i ove godine na Javni poziv stiglo je preko 120 prijava što dovoljno govori o interesu nastupa u Čakovcu.

Na festivalu se pjeva uživo, sve su autorske dječje pjesme i to je ono što mu daje posebnu draž. Nastupaju djevojčice i dječaci od 5-15 godina u dvije starosne kategorije.

Pjesme pričaju o dječjoj svakodnevici, igrama, maštanjima, ljubavi i svemu što na pozitivan način prikazuje ljepotu i slobodu njihovog odrastanja. Uz socijaliziranje, iskazivanje talenta, edukativne popratne sadržaje, ali i druženja, nastaju trajna prijateljstva i uspomene kao vrijednost koju nose kroz život.

Uz nastup odabranih prema odluci stručnog žirija, potporu natjecateljima dat će i dvije sjajne međimurske pjevačice VANESSA KRALJ i KIARA CENKO, MALI ZBOR OŠ PRELOG pod ravnanjem prof. Anitonie Jurinec, DJEČJA VOKALNA SKUPINA “MALINKA” voditeljice Tatjane Mikulaj i JUNIORSKA SKUPINA MAŽORETKINJA NEDELIŠĆE trenerice Hane Novak!

Pozvani ste i vi da uživate u gala večeri glazbenih talenta u suorganizaciji HDS-a, Međimurske županije i Grada Čakovca.

Ulaz je slobodan!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije