ČAKOVEC

NE PROPUSTITE M.O.R.T., Šiza i Prosti Prst stižu u klub Prostor!

Ljubitelji žestokog zvuka, pripremite se! Klub Prostor ovaj mjesec započinje s AJMO! koncertima

AJMO! Je pilot projekt čiji je cilj poticanje koncertne aktivnosti u manjim sredinama, uz naglasak na podršku domaćim glazbenicima i organizatorima. Projekt financiraju Ured za izvoz glazbe Hrvatska i Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske, a među dobitnicima projekta je i Centar za mlade Čakovec (CeZaM), koji će kroz ovu inicijativu organizirati čak četiri koncerta u klubu Prostor.


Nakon što su predstavnici CeZaM-a sudjelovali na predstavljanju projekta u Šibeniku, prvi koncert iz serije AJMO! održat će se u subotu, 26. listopada.


Na pozornicu kluba Prostor dolaze tri benda: M.O.R.T., energični sinjski bend prepoznatljiv po žestokom, buntovnom zvuku, Šiza, koprivnički duo koji oduševljava fuzijom alternativnog rocka i punk energije, te domaći čakovečki bend Prosti Prst, koji svojim nastupima sve više privlači pažnju lokalne scene.


Ovo je prilika za sve ljubitelje rocka da dožive večer ispunjenu sirovom energijom, snagom rifova i buntovnim tekstovima.


Ovu žestoku rock večer bilo bi šteta propustiti pa kupite kartu na vrijeme!
Ulaznice možete kupiti u klubu Prostor (ponedjeljak – petak od 11 do 14 sati) te u Lepi Dečki Pubu (utorak – nedjelja od 17 do 23 sata).


Više informacija o koncertu i događaju možete pronaći na službenom Facebook događaju


Vidimo se u klubu Prostor – neka AJMO! koncerti započnu žestoko!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije