MALA SUBOTICA

SOBOČKI ŠPANCER Španciranje okolicom Male Subotice okupilo preko 150 sudionika – na cilju ih čekali kesteni, langoši i kolači

Udruga sportske rekreacije 'Sport za sve' Mala Subotica uz potporu Općine organizirala je 22. Sobočki špancer, zabavno pješačenje okolicom Male Subotice

Lijepo i toplo nedjeljno jesensko popodne mnogi su danas iskoristili za rekreaciju. Tako je Udruga sportske rekreacije “Sport za sve” Mala Subotica uz potporu Općine organizirala 22. Sobočki špancer, zabavno pješačenje okolicom Male Subotice od 8 kilometara povodom Svjetskog dana pješačenja.

Valentin Šipuš, voditelj sportsko-rekreativnih natjecanja u udruzi rekao je kako je Sobočki špancer započeo u 13.30 sati s oko 130 sudionika, a na cilju kod odbojkaškog igrališta u Maloj Subotici, dočekalo ih je još oko 20 sudionika željnih druženja.

Predsjednica udruge, Ljiljana Šipuš pohvalila je pak angažman članova udruge koji su marljivo radili kako bi nahranili sudionike slasnim langošima i pečenim kestenima. Nije nedostajalo ni domaćih kolača, a svi su pohvalili ukusne klipiće.

Osim što su posjetitelje na kraju puta čekali ukusne slastice i odlično druženje, sudionici su se okušali i u raznim rekreacijskim igrama poput viseće kuglane, streličarstva i bacanja potkove, a nije nedostajalo zabave i rekreacije ni za najmanje sudionike Sobočkog špancera. Sobočki špancer još jednom je pokazao kako spoj rekreacije, zajedništva i prirode može donijeti osmijehe na lica svih generacija.

Ova tradicionalna jesenska manifestacija nije samo prilika za fizičku aktivnost, već i za povezivanje lokalne zajednice, stvaranje novih prijateljstava i njegovanje zdravih navika.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije