Vijesti / Društvo
Društvo
MATIJA POSAVEC 'Provedite Uskrs s najmilijima, puni zahvalnosti i ljubavi'

MATIJA POSAVEC 'Provedite Uskrs s najmilijima, puni zahvalnosti i ljubavi'

Župan Međimurske županije Matija Posavec, svim Međimurkama i Međimurcima je povodom Uskrsa uputio čestitku koju prenosimo u cijelosti.

- Drage moje Međimurke i Međimurci!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Stigli smo u razdoblje godine koje nam donosi slavlje jednog od najvećih trenutaka poimanja svijeta oko nas. Trenutka u kojem su vjera, strpljenje i nada dokazano ključ koji otvara svaka vrata i donosi čudo u naše živote.

To čudo koje dokazuje pobjedu života nad smrću i jačinu vjere, donosi nam Isus svojim uskrsnućem. Ovim Vam putem želim čestitati jedan od najvećih blagdana svih nas kršćana, Uskrs, i poželjeti da ga provedete u krugu svojih najmilijih, svoje obitelji i prijatelja, te puni zahvalnosti i ljubavi.

U današnje vrijeme često nam nedostaje tih osjećaja koji su temelj zajedničkog života i djelovanja, koji nas zbližavaju i drže na okupu. Nadam se da su svi pronašli nešto ili nekoga na čemu mogu biti zahvalni i da ispunjeni pravim vrijednostima i unutarnjim mirom dočekujete Kristovo uskrsnuće. Želim Vam da u blagdanu Uskrsa pronađete snagu za zajedničko stvaranje boljeg okruženja danas, ali i sretnije zajednice sutra za našu djecu. 

Svim kršćanskim vjernicama i vjernicima, u ime Međimurske županije i svoje osobno, želim sretan i blagoslovljen Uskrs! Želim Vam da ove dane provedete ispunjeni ljubavlju i mirom, u krugu obitelji i prijatelja, stoji u čestitki župana Matije Posavca.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Category: 5935

Vezani članci

Reci što misliš!